Eskişehir'de 300 DP'li CHP'ye geçti

CHP'li Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu, Eskişehir'de partilerine katılan 300 kişi için düzenlene rozet takma törenine katıldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu ile Genel Sekreter Gürsel Tekin, partilerine katılan 300 kişi için düzenlene rozet takma törenine katıldı. Hasan Polatkan Kültür Merkezi'ndeki tören öncesi basın mensuplarına Genel Merkez'e yapılan saldırı ile ilgili açıklamada bulunan Gürsel Tekin, şunları söyledi:

"Öncelikle emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyorum çok kısa süre içerisinde zanlıyı ve aracı tespit ettikleri için. Olayın yine takipçisi olacağız bu işin mağduru olarak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bütün gerekçeleri detaylı bir şekilde araştırılması için. Tam detayını bilmiyoruz ama şahısın kimlik bilgilerine baktığımızda geçmiş dönemlerde birçok olaylara karışmış bir kişi olduğu görülüyor. Önümüzdeki günlerde emniyet daha detaylı bir şekilde hem bize hem de kamuoyuna açıklayacaktı."

CHP SİYASİ PARTİLERİN ANASI

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, rozet takma törenindeki konuşmasında da "Aslında bu katılım bu ilgi sadece Eskişehir'e mahsus değil. Geçen Pazar günü İzmir'de binin üzerinde merkez sağ partilerdeki arkadaşlarımız partimize katıldı. Türkiye'nin dört bir yanında bu gidişata kaygı duyan, sıkıntı duyan, memleket sevdalıları gidecekleri bir tek yer var o da hepimizin bütün siyasi partilerin anası olan CHP'ye gidiyor" dedi.

'ÇALIYORUZ' YAZILI KAĞIT POŞETİN FOTOKOPİSİNİ GÖSTERDİ

Gürsel Tekin Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde AKP'li belediye tarafından bastırılan ve içerisine kırtasiye malzemeleri konulup öğrencilere dağıtılan 'Seyitgazi Belediyesi. Gelecek için çalıyoruz' yazılı kağıt poşetin fotokopisini toplantıya katılanlara gösterdi. 

'Çalışıyoruz 'yerine yanlışlıkla 'Çalıyoruz' yazılı kağıt poşet için Tekin, "Son günlerde Eskişehir'de bir AKP belediye başkanı şöyle bir şey bastırmış ve dağıtmış. Allah'ın işine bak,'gelecek için çalıyoruz'. Görüyor musunuz? On binlerce Eskişehirli'nin elinde bu çalıyoruz şeyi var. Torbalar gönderiyorlar torbalarda bunlar çıkıyor" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından aralarında Odunpazarı eski Belediye Başkanı Ayhan Boyer'in de bulunduğu Demokrat Parti'den CHP'ye geçen 300 kişiye rozetleri takıldı.

Kaynak: DHA
 

    :

    :

    :

    :

    "Eskişehir'de 300 DP'li CHP'ye geçti" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete