​MHP’de ‘Ümit Özdağ’ kavgası büyüyor

MHP'li Ümit Özdağ’a, diğer Genel Başkan yardımcısı Şefkat Çetin’den sert tepki geldi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye olağanüstü kongre toplaması çağrısı yaparak Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ’a, diğer Genel Başkan yardımcısı Şefkat Çetin’den sert tepki geldi.

Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Özdağ için, “yılan” benzetmesi yaptı. Çetin, “Liderim Devlet Bahçeli. Emrindeyim. Yılanlardan, satanlardan, kaçanlardan MHP’li de olmaz, ülkücü de olmaz” diye tweet attı.



Çetin, 19 ve 22 Şubat’ta attığı tweet’lerde ise muhalifleri “Tayyip Erdoğan’ın taşeronu” olarak suçladı. “Söz ve davranışlarınız, itibarsızlaştırma saldırısına dönüştü. Uyardık gereğini yapıyoruz” diyen Çetin şunları yazdı:

“Kerameti kendinden menkullere; bireysel beklentilerini elde edemeyen, tepkilerin gerçek gerekçesini idealist örtüyle kapatan, sıradan olmadığını sergilemek için, yazan, çizen, konuşanlar. Mevcudu tahripten başka bir şey yapmayanlar. Yaptıklarınız, mevcut yapımıza zarar veriyor ise yaptıklarınızdan faydalanan kimler? Kendi evinin camlarını kıran yaramaz çocuklar olmaktan çıktınız. Milliyetçi Ülkücü Hareketi yok etmek isteyenlere dönüştünüz. Ayrık otlarını ayıklayıp, ülkücü filizleri çürütmesine izin vermeyeceğiz. Birlikte bir yerde, dirliğimizi, can dostluğumuzu koruyarak, Tayyip’in taşeronluğundan arınarak Milliyetçi ülkücü hareketin, Türk Milleti’ne hizmet yürüyüşünün yavaşlatılmasına izin vermeyeceğiz”

    :

    :

    :

    :

    "​MHP’de ‘Ümit Özdağ’ kavgası büyüyor" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete