Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a çok sert cevap

Bülent Arınç-Melih Gökçek kavgası büyümeye devam ediyor...
Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın Melih Gökçek hakkındaki açıklamaları gündemdeki sıcaklığını korurken, Melih Gökçek'ten yazılı bir cevap geldi.

"PARTİ SENİN POTLARINI TEMİZLEMEK İÇİN GÜNLERİNİ HARCAR"

"Senelerdir yaptığın açıklamalarda hep partinin başına dert oldun... Partide 10 kişiye sor 9'u bunu teyit eder... Her kırdığın potu parti temizlemek için günlerini harcar" diyen Gökçek, Arınç'ı iki yüzlülükle suçladı.

"KEŞKE O YİĞİTLİĞİNİ..."

Gökçek Twitter hesabından yaptığı açıklamada, olayı bir tık daha yukarı taşıyacak cümleler sarfetti. Gökçek, Arınç'a "Keşke bana takındığın bu yiğitliğin onda birini Gezi olaylarında gösterseydin... Hakan Fidan'ın tutuklanma (7 Şubat) girişiminde gösterseydin..." dedi.

"Ben sana hakaret etmeyeceğim" diyen Gökçek, konuyu mahkemeye taşıyacağını açıkladı ve "Seni dava edeceğim, hesabını mahkemede vereceksin" dedi.

"BEN TETİKÇİ DEĞİL KALKAN OLURUM"

Gökçek şöyle devam etti:

"Konuşmanda bana tetikçi dedin... Ben Cumhurbaşkanıma veya Başbakanıma bir saldırı olduğunda tetikçi değil gücümün yettiğince kalkan olurum... Senin gibi alttan almam, yiğitçe kavgamı veririm... Gidip Gezicilere yaranmaya çalışmam..."

"SENİN GİBİ HALA GÖNLÜMÜN YARISI PARALEL YAPIDA DEĞİL"

Arınç'ın "Ankara'yı parsel parsel sattı, paralel yapının kucağında oturdu" sözlerini kısmen kabul eden Gökçek, bunu hayır işleri olarak açıkladı. Gökçek; "Beni paralel yapıya yardım yapmakla suçluyorsun... Bu bir suç ise kabul ediyorum. Herkes bilir ki (özellikle sen çok iyi bilirsin) ben hayır kurumu olan herkese ayrım yapmadan yardımcı olurum. Her şey yasaldır ve adı üzerinde hayırdır. Ancak bizi istismar eden ve devletin temellerine dinamit koyan birilerini gördüğüm anda ona karşı koymak boynumun borcudur. Ben şimdi bu paralel hesabın yapanlardan sorulmasını istiyorum... Senin gibi hala gönlümün yarısı paralel yapıda değil..." dedi.

İşte Gökçek'in o açıklamaları...




 




    :

    :

    :

    :

    "Melih Gökçek'ten Bülent Arınç'a çok sert cevap" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete