Levent Gök: 'Halaçoğlu destek veririz' dedi

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Halaçoğlu'nun iddialarını canlı yayında yanıtladı.
CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal, Tarafsız Bölge'de soruları yanıtladı. O sorular arasında en dikkat çeken noktalardan biri ise MHP-CHP arasında yapılan görüşme iddiası oldu.

Baykal, MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ile görüştüğünü aktardı. Baykal bu görüşmede Halaçoğlu'nun MHP olarak Baykal'a destek vereceklerini söylediğini de belirtti.

Halaçoğlu, Tarafsız Bölge canlı yayınına katılarak bu iddiayı yalanladı.  Bunun üzerine Levent Gök programa katıldı. Gök, Bahçeli'nin son tur ile ilgili yaptığı açıklama sonrası biz de bir arayışa giriştik. Hatta HDP de bu arayışa girdi. Ne yapabiliriz arayışına girdik. Halaçoğlu, Genel Başkanlarının açıklamasını iyi okumadığımızı söyledi. HDP'nin Deniz Baykal'a desteğini açıklaması halinde kendilerinin Deniz Baykal'a oy vermeyeceklerini belirttiğini söyledi. Ben de bunun üzerine HDP ile görüştüm. MHP'nin bu hassasiyetini anladıklarını belirttiler. Ben de bütün bu görüşmelerin sonucunda ortaya çıkan tabloyu aktardım.

Kaynak: gercekgundem.com

    :

    :

    :

    :

    "Levent Gök: 'Halaçoğlu destek veririz' dedi" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete