Kılıçdaroğlu'ndan patlama açıklaması

Kılıçdaroğlu: "Nerede seninin istihbarat örgütün? Bizi izlemekten, dinlemekten terör örgütünü izlemeye fırsat bulamıyorlar! "
KARŞI GAZETE | ANKARA

KILIÇDAROĞLU: "ÜÇÜNCÜ SINIF KADROLARLA TÜRKİYE'Yİ YÖNETİYORLAR"


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndaki patlamaya ilişkin ilk değerlendirmeyi, grup toplantısında yaptı.  "Terörü bitirmek için açık çek veriyoruz, bu hükümet artık ülkeyi yönetemiyor" diyen CHP Lideri, patlamaya ilişkin  yayın yasağı konulmasına da sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının satırbaşları şöyle:

"TERÖRÜ BİTİRMEK İÇİN AÇIK ÇEK VERİYORUZ..."

"Terörü bitirmek için açık çek veriyoruz. Bizden bir şey mi istiyorsunuz, bütün gücümüzle hazırız. Bütün siyasi partilerin terörü lanetlemesi lazım. Artık bu işin aması maması yok. Artık 78 milyonunun şu gerçeği bilmesi lazım. Bu hükümet Türkiye'yi yönetemez, yönetemiyor.

"ÜÇÜNCÜ SINIF KADROLARLA TÜRKİYE YÖNETİLEMEZ"

Üçüncü sınıf kadrolarla, 21. yüzyıl Türkiye'si yönetilemez. Artık sabrımız taştı, bunlar gidecek, yönetenler gelecek. Daha ambulans gitmeden, yayın yasağı getiriyorlar. Milletten neyi gizliyorsunuz? Bütün dünya yayınlıyor, sadece bizim milletimiz öğrenmeyecek. Bu ülke vatandaşı ikinci sınıf vatandaş mı?

"AMBULANS GİTMEDEN YAYIN YASAĞI KOYUYORLAR!"

İstanbul gibi bir yerde, turizmin kalbinde canlı bomba patlayacak, siz hiçbir önlem almayacaksınız... Ambulans gitmeden yayın yasağı koyacaksınız. Bu hükümet bu ülkeyi yönetemez... Üçüncü sınıf kadrolarla yönetilmez.

"İSTİHBARAT BİZİ DİNLEMEKTEN, TERÖR ÖRGÜTÜNÜ DİNLEYEMİYOR!"

"Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına sürüklemeyin" demedik mi! Canlı bomba bir Ortadoğu geleneğidir! Şimdi birilerinden şikayet edecekler... Nerede seninin istihbarat örgütün? Bizi izlemekten, dinlemekten terör örgütünü izlemeye fırsat bulamıyorlar!

BAŞBAKANDAN ÖNCE NİYE ERDOĞAN KONUŞUYOR?

Bırakın önce bir vali konuşsun, Başbakan konuşsun... Pat, yine bizim diktatör bozuntusu ekranda... Bırakın bir Başbakan konuşsun, bu ülkenin Başbakanı var! Bir de bu ülkenin  bir Anadolu Ajansı var, patlama haberinden önce, yayın yasağının haberini yapıyor..."

Karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu'ndan patlama açıklaması" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete