Kılıçdaroğlu'ndan Aylin Nazlıaka açıklaması

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, gündeme dair önemli soruları yanıtlıyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Atatürk resminin indirildiği iddiaları sonrası ihraç talebiyle Parti Meclisi'ne sevk edilen Aylin Nazlıaka hakkında şunları söyledi:

Bu olay ortaya çıktıktan sorna kamuoyunda yazıldı çizildi ama biz olayı araştırmak istedik. Duyarlılık gösteren vekiller vardı. Baştan herkesin hakkını teslim edeyim. Böyle bir olay dolayısıyla kamuoyunun gösterdiği tepkiye çok teşekkür ediyoruz. CHP’nin tüzüğü çerçevesinde bu olay çözülecektir. İlgili arkadaşlarla konuşuldu. Bu kadar dürüst, kendi iç dünyamız açısından şeffaf bir soruşturma oldu. Bir rapor ortaya çıktı ve Aylin Hanım disiplin kuruluna sevk edildi. Benim bundan sonra yapacak bir şeyim yok. Parti Meclisi’nde görüşülecek ve ‘ihraca gerek yoktur’ kararı da verilebilir.

ATATÜRK RESMİNİ İNDİREN BİR KİŞİ CHP'NİN KAPISINDAN İÇERİ GİREMEZ

Asla.. Atatürk’ü sadece CHP ile özdeşleştirmek doğru değil. Atatürk bir dünya lideridir. İndirildiği iddia edilen tablo zaten bir demirbaş. Bu fotoğraf önceden böcek araması dolayısıyla indirildi. Bir CHP milletvekilinin Atatürk resmini indirmesi mümkün değildir. Şu anda bütün milletvekileri töhmet altında. Çok ayrıntıya girmeyi doğru bulmuyorum.

Bu çok saçma bir tartışma. Bir CHP milletvekili Atatürk tablosunu niye indirsin? “CHP’yi Atatürk üzerinden vurabilir miyiz” amacı var şu an. Atatürk resmini indiren bir kişi CHP’nin kapısından içeri giremez.

Siyasette dedikodunun yeri yoktur. Atatürk üzerinden dedikodu yapılabilir mi? Bizim en hassas olduğumuz noktada, siz Mustafa Kemal’in fotoğrafını dedikodu malzemesi yapabilir misiniz?


    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu'ndan Aylin Nazlıaka açıklaması" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete