Aktroll ve Troliçeler saldırıyor!

AKP'ye yakınlığı ile bilinen ve twitterda yoğun takipçi trafiğine sahip AKTrol hesapları Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Suat Kılıç ve Sadullah Ergin ile ilgili eleştirileri bel altı paylaşımlara taşıdı.
Aktroller tepkinin dışında hakarete varan yüzlerce paylaşım yapıyor. Erdoğan'a bayrak açan isimlerin rüşvet aldıklarından, kadınlarla olan ilişkilerinden tutun da aile fertlerini torpille işe aldırdıklarına kadar pek çok payşalım yapılıyor. Öte yandan hakaret dolu tepkilere AKP'li sosyal medya kullanıcılarının da tepki göstermeye başladığı görülüyor.

SALDIRININ DOZU ÇOK YÜKSEK

Trol hesaplar öncelikle Bülent  Arınç'a yakın isimlerle ilgili şok iddialarda bulundular. AK Troller arasında yüksek takip oranına sahip hesaplardan @hazaldemircan2 adlı "troliçe" önceki gün 'Reis #İhanetİçindekiZatlar ın ihanet edeceğini biliyordu. Oğluna nasıl ev aldığını bildiği gibi @bulent_arinc. ' paylaşımında bulundu. İddia ve tehditler bununla sınırlı kalmadı. 

@TarıkAKaydın

REİS ten intikam almak isteyenlerin yolu SİLİVRİde bitiyor. Ey @bulent_arinc Ama senin adını söyleyemeyeceğim bir hayvan kadar vefa duygun yokmuş.

@TarıkAKaydın

Ey @bulent_arinc Senin yaptığın pis işleri, yolsuzlukları, aldığın rüşvetleri, adam kayırmalarını,  tek tek ortaya dökmenin zamanı geldi.

@nihatkar42  

@bulent_arinc  Oğlunun bol maaşı kesildi galiba.

HÜSEYİN ÇELİK VE SUAT KILIÇ DA HEDEFTE

Trollerin sınırları zorlayan paylaşımları bununla da bitmedi. 

Bir diğer trol hesap @ustakiloyunu isimli hesap da Hüseyin Çelik'i hedef aldı.

@ustakiloyunu

Hüseyin Çelik'in 1 ve 2 derece yakın akrabaları ise pkk içerisinde aktif olup İran üzerinde beyaz işinde aktiflerdi.'

Aynı hesap eski bakan Suat Kılıç ile ilgili de ağır suçlamalarda bulundu.

@ustakiloyunu

Suat Kılıç'in kadın düşkünü ve 20 li yaşlı kızlar ile görüşmesini bizzat paralel polisler tarafından ayarlaniyordu ve record ise aktif

@ustakiloyunu adlı hesabın salvoları eski adalet bakanı Sadullah Ergin'e de yöneldi.

@ustakiloyunu

Sadullah Ergin vasıtası ile yargıda paralel yapılanma yapılmış ve Bekir Bozdoğ ile paralel temizlenmeye çalışılıyor. Sadullah Ergin bizzat Arınç ile istişare ederek atanacak kadroları şekillendirmiştir.'

Aktrol ve "troliçelerin" sert suçlamalarına eski AKP'li yöneticilerin herhangi bir karşılık vermemesi ise dikkat çekti.

karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Aktroll ve Troliçeler saldırıyor!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete