Günün Videosu

İşte Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi!

CHP'nin yeni Parti Meclisi için Kılıçdaroğlu liste içinde liste hazırladı. Delegelere hem 104 kişilik anahtar hem de 52 kişilik maymuncuk liste dağıtıldı.
KARŞI GAZETE | ANALİZ

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN YENİ PM'DE GÖRMEK İSTEDİĞİ İSİMLER...


CHP Kurultayının ikinci gününde saatler 19:30’u gösterdiğinde, Parti Meclisi için oy verme işlemi başladı. PM için 462 kişi aday oldu.

KILIÇDAROĞLU HEM ANAHTAR HEM MAYMUNCUK LİSTE HAZIRLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 104 kişilik anahtar listenin yanısıra; 52 kişilik maymuncuk liste hazırladı. Kılıçdaroğlu'nun 52 kişilik maymuncuk listesinde  eski milletvekillerinden Hakkı Suha Okay, Ekrem Kerem Oktay, Ali Özgündüz, Çetin Soysal, Erdal Aksünger, Mustafa Moroğlu, Gülseren Onanç;

Mevcut milletvekillerinden Öztürk Yılmaz, Sibel Özdemir, Candan Yüceer, Haydar Akar, Zeynep Altıok, Çetin Osman Budak, Okan Gaytancıoğlu, Sera Kadıgil, Devrim Kök, Bülent Kuşoğlu;

MYK'DA 8 İSİM YERİNİ KORUDU...

MYK'dan Selin Sayek Böke, Sezgin Tanrıkulu, Gürsel Tekin, Bülent Tezcan, Veli Ağbaba, Enis Berberoğlu, Tekin Bingöl, Haluk Koç'un isimleri bulunuyor.

BEKAROĞLU, MATKAP, ÖZTRAK LİSTE DIŞI

Aday olmayan Sencer Ayata, Yakup Akkaya ve Ercan Karakaş'ın yanısıra Mehmet Bekaroğlu, Nihad Matkap,  Seyhan Erdoğdu ve  Faik Öztrak ise Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinin dışında kalan isimler oldu.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN ANAHTAR VE MAYMUNCUK LİSTESİ



Maymuncuk liste...



ANAHTARDA VAR, MAYMUNCUKTA YOK...

Kılıçdaroğlu'nun 104 kişilik anahtar listesinde olup, maymuncuk listeye giremeyen isimlerden bazıları şöyle:

Nihat Matkap, Faik Öztrak, Aylin Nazlıaka, Kadir Gökmen Öğüt, Veli Özdemir, Ali Öztunç, Fikri Sağlar, Rahmi Aşkın Türeli, Onursal Adıgüzel, Aydın Ayaydın, Aylin Kotil...

İNCE'NİN LİSTESİ DE YARIŞTA...

Olağanüstü kurultay için yeterli imzayı bulamayan ve genel başkan adayı olmaktan vazgeçen Muharrem İnce de PM için kendi anahtar listesini hazırladı. İnce'nin listesinde Deniz Baykal, Mazlum Nurlu,  Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Ramazan Kerim Özkan, Ali Rıza Öztürk, Haluk Pekşen, Fikri Sağlar, Doğan Şafak, Atilla Taş, Necati Yılmaz, Metin Lütfi Baydar, İlhan Cihaner, Süleyman Çelebi, Mevlüt Dudu, Aykut Erdoğdu, Mehmet Faraç, Adnan Keskin, Durdu Özbolat isimleri dikkat çekiyor.



AKSÜNGER HEM KILIÇDAROĞLU HEM İNCE'NİN LİSTESİNDE...

Eski İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdal Aksünger, her iki listede bulunan  tek isim olarak öne çıktı.

15 LİSTE DAĞITILDI

Kurultay salonunda anahtar liste enflasyonu yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun anahtar ve maymuncuk listesi dahil; 15 ayrı liste hazırlanarak, delegelere dağıtıldı.













karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "İşte Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesi!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete