Bakanlık tacizcinin ayağına araç göndermiş

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karaman'da 10 çocuğa taciz skandalıyla gündeme gelen Muharrem B.'nin ayağına araç ve müfettiş gönderdi.
MEB Yüksek Disiplin Kurulu daha önce hiç uygulanmamış olan bir yöntemle tacizcinin savunmasını ayağına araç göndererek, tutukluyken aldı.

Karaman'da Ensar Vakfı'nın yurtlarında görev yapan öğretmen Muharrem B. hakkında 10 erkek çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle idari soruşturma başlatıldı. MEB Yüksek Disiplin Kurulu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında tecavüzcü öğretmenin savunmasını almak üzere Maarif müfettişi görevlendirildi. Ancak şahsın tutuklu olması nedeniyle MEB, bir araç tahsis ederek, Muharrem B.'nin savunmasını alması için müfettişi B.'nin ayağına gönderdi.

MEB tarihinde ilk kez uygulanan bu yöntemle tecavüzcü Muharrem B.'nin savunması alındı ve meslekten ihraç edildi.

12 Mart tarihinde BirGün Gazetesi'nde yayımlanan habere göre, Karaman'da Muharrem B. isimli öğretmenin Ensar Vakfı'na ait evlerde en az 45 erkek öğrenciye tecavüz ettiği iddia edilmişti. Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'ne (KAİMDER) yakın kişilerin kiraladığı evlerde kaldıkları öne sürülen 9 ve 10 yaşlarında bulunan öğrencilere tecavüz eden öğretmen ise tutuklanmıştı.

Kaynak: grihat.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Bakanlık tacizcinin ayağına araç göndermiş" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete