Erdoğan’ın bir evi bile yok!

Başbakan Erdoğan'ın mal bildirimi açıklandı ancak Erdoğan'ın Ankara’da ve İstanbul’da kendisine ait evi gözükmüyor! Urla’da veya başka bir yerde yazlık villası veya villaları da gözükmüyor!
ÜÇÜ DE KİRA

Başbakan Erdoğan’ın Ankara’da oturduğu, Subayevleri’nde Kuşadası Sokak’ta bulunan 320 m2’lik dubleks ev, AKP eski milletvekili Faruk Koca’ya ait.

Başbakan bu eve kira ödüyor daha doğrusu kira ödüyor olması ve kirayı da bankaya yatırması gerekiyor.
İstanbul Kısıklı’da oturduğu evi daha doğrusu lüks villası da kira..

O EVE KİRA ÖDÜYOR

Sözcü'nün haberine göre Urla’daki villalar var. Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın en küçük ayrıntısına kadar ilgilendiği villalar 20 hektarlık arazi üzerine kurulu. Bu çok değerli alan 1. derece sit alanı kapsamından da çıkartılmıştı.

Yüzme havuzuna perde çekilen, helikopter pisti de hazır olan bu villalar da Erdoğan’a ait değilmiş.
Demek ki yazlık villalar da kira… Daha doğrusu yasalara göre kira ödenmesi gerekiyor!

ÇOCUKLARIN VİLLASI VAR

Çocuklara gelince, onların durumu farklı. Bazılarını ABD’de işadamı Remzi Gür okutmuş. O dönemde, okul giderlerini bile karşılayacak durumda değiller. Sonra..

İstanbul Kısıklı’da 2006 yılında iki kardeş, bugünkü değeri birkaç milyon dolar olan villa almışlar. Tapu kayıtlarında 1 milyon dolar gözüken villanın, çocukların hangi gelirleri ile alındığı ise meçhul!

Aynı sitede Başbakan’ın kız kardeşi Vesile’nin eşi olan Ziya İlgen’in de yine bir milyon TL’ye aynı tarihte aldığı villası var. 11 villalık sitede 5 villa Başbakan ve ailesi için ayrılmış.

Ancak, Başbakan’ın kendisine ait bir evi yokmuş!.. İster inanın ister inanmayın, tapu kayıtları böyle!.. Başbakan Erdoğan’ın Ankara’da oturduğu, Subayevleri’nde bulunan 320 m2’lik dubleks ev, eski AKP milletvekili Faruk Koca’ya ait.(EDK)



    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan’ın bir evi bile yok!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ