Günün Videosu

Erdoğan: Tarih kitaplarında ellerine bira tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz

Dün akşam Yeşilay Zümrüanka Ödül Töreni’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, "Tarih kitaplarında Atatürk Orman Çiftliği'nde ellerine bira şişeleri tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz" dedi.
Erdoğan, "Aileler sağlığa faydalı diyerek ilkokul çocuklarına birayı sevdirmeye çalışmıştır. Bunlar bu ülkede yaşandı. Tarih kitaplarında Atatürk Orman Çiftliği'nde ellerine bira şişeleri tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz" diye konuştu.

Erdoğan alkol kullanımıyla ilgili şunları söyledi:

"Çağdaşlaşmayı, alkol kullanmakla, zararlı alışkanlıkları teşvik etmekle, tek tip bir hayat tarzına sahip olmakla özdeş hale getirenler var. Bu ne yeni bir tavırdır ne de ülkemize münhasırdır. Bakınız daha önce de ifade etmiştim. İstanbul'un işgali sırasında gençlerin işgal güçleri tarafından alkol kullanmaya teşvik edildiğini gören bir avuç kahraman bağımlılıkla savaşmak için Yeşilay çatısı altında toplanmıştır. Tek parti döneminin jakobenleri Batılılaşma ve modernleşme adına alkol kullanımını teşvik etmişlerdir."

Kaynak: Haber Sol
  • Şükrü Timur
    Güler misin, Ağlar mısın!? Şükrü Timur - 6 Mart 2016 Erdoğan, sen bir konuda iradeni kullanamıyorsan, öztürkçesiyle "istençin" yoksa! İçiboş, anlamsız, ilkesiz, yönsüz yordamsız, kişiliksiz, ne dediğini, ne yaptığını ve ne yapacağını bilmeyen bir yaratık olman kaçınılmazdır!! Allah sana akıl vermiş. Kendine sahip çık demiş, Sen aklını kullanamıyorsan, suç alkolün mü? Sen kendini yönlendiremiyorsan suç sigarının mı? İnsanlara zarar veren, en çok politikacılar!! Bünyemiz şimdi sizi de kabul etmiyor!! Ancak nedense? Siz, politikacılar da "hala varsınız" ve silah, alkol, tütün, zehir, uyuşturucu demeden piyasaya sürüp, satmaya devam ediyorsunuz!! Ha ayrıca, üretimine ve satışına ön ayak olduğunuz tütün ve alkolden aldığınız "yüksek vergiyi" başka hiçbirşeyden almıyorsunuz!! İnsanları kanına, canına, iliklerine ve ceplerindeki son kuruşlarına kadar sömürüyorsunuz!! Sen şimdi git de bu insanların sağlığını çok düşünüyorum masallarını, senin o kaçak yaptırdığın "Ak Saray'ın çiçek saksılarına" anlat!! Ha ha ha..

:

:

:

:

"Erdoğan: Tarih kitaplarında ellerine bira tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete