Erdoğan: İzleme heyetine olumlu bakmıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çözüm Süreci'nde İzleme Heyetini olumlu bulmuyorum dedi.
Ukrayna ziyareti öncesi havalimanında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Kadir İnanır, Avni Özgürel gibi isimlerin ortaya çıktığı Çözüm Sürecinde İzleme Heyetine olumlu bakmadığını, doğru bulmadığını söyledi.

Hükümeti de bu konuda uyaran Erdoğan, bu işin istihbarat teşkilatı tarafından yürütüldüğünü hatırlatıp, "İzleme Heyetine olumlu bakmıyorum, doğru bulmuyorum. Birilerini tatmin etmek için bunlar yapılmaz" ifadelerine yer verdi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"BENİM HABERİM YOK"

"Ben gazetelerde okuyorum. Böyle bir şeyden benim haberim yok. Bu olaya da ben olumlu bakmıyorum.

Başbakanlığım döneminde de Akil insanlar heyetinden bir grubun gitmesine nasıl bakarsınız dediklerinde bunu doğru bulmadığımızı o zaman da söylemiştim.

"BU İŞİ İSTİHBARAT KURULUŞLARI YAPAR"

Aynı şeyi şimdi de söylüyorum. İstihbarat kuruluşları ile bu işler yürür. Bizler o dönemde malum temsilcileri olan siyasi partiden 3 elemanı buraya gönderdik. Yine biz gönderdik. Hükümet olarak gönderdik.

Bu sayının 3’ten 5’e, 7’ye çıkması veya ayrı bir grubun oraya gitmesi neyi değiştirecek ki. Birilerini tatmin için bu işler yapılmaz. Bunun dışındaki süreç kendi çerçevesi içinde kalmalıdır. Yeni bir roman mı yazdırılacak. Bunları da samimi bulmuyorum.

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan: İzleme heyetine olumlu bakmıyorum" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ