Deniz Baykal oyunu kullandı

Deniz Baykal, oyunu memleketi Antalya'da kullandı. Saat 11.00'de eşi Olcay Baykal ve kızı Aslı Baykal ile birlikte Barbaros İlkokulu'na giden Baykal, oy kullanmak için yaklaşık 30 dakika sırada bekledi.
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, oyunu memleketi Antalya'da kullandı. Saat 11.00'de eşi Olcay Baykal ve kızı Aslı Baykal ile birlikte Barbaros İlkokulu'na giden Baykal, oy kullanmak için yaklaşık 30 dakika sırada bekledi. Çıkışta seçimle ilgili değerlendirmede bulunan Baykal, "Önemli bir seçim yaşıyoruz. Toplumda önemli değişimlerin kapısını açacağı umudu çok yaygın. Bir değişim, yenilenme beklentisi çok yaygın. Bir bekleyiş var. Umarım açılanacak olan yeni dönem, özlediğimiz beklediğimiz gelişmeleri, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü sağlar" dedi. 

"BUGÜN MİLLET KONUŞACAK"

Seçimlerin siyasetçilerin kendilerini sorgulamaları için bir fırsat olduğunu belirten Baykal şunları söyledi: 

"Her seçim bir umuttur. Bir yenilenme değişim umududur. Bu seçimde tabiî ki hangi ölçüde hayata geçecek göreceğiz. 4 yıl boyunca siyasetçiler konuştu millet dinledi. Bugün millet konuşacak siyasetçiler umarım dinleyebilirler. Çünkü her seçimde saklı bir ders vardır. Her seçim partilerin siyasetçilerin kendilerini sorgulamaları için bir fırsattır. Umarım bu seçim de böyle değerlendirilir. Bir sorgulama yapılır."

Kaynak: Soner Özcan / haberturk.com

    :

    :

    :

    :

    "Deniz Baykal oyunu kullandı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete