Yalçın Akdoğan HDP’ye öfke kustu

Yalçın Akdoğan: HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar
Seçim sonuçlarını değerlendiren Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar. Yani ‘bal bal’ demekle ağız tatlanmıyor, ‘barış barış’ demekle de olmuyor. Madem yüzde 13 oy aldılar, Kandil’e çağrı yapsınlar ve PKK’ya silah bıraktırsınlar” dedi.
  • Şükrü Timur
    Çorbacı Akdoğan'a... Şükrü Timur - 8 Haziran 2015 Akdoğan, sen ne kişiliksiz bir insancıksın!! Kürtllerin Türkiye'nin kaderine ortak olmasından, sevinçte , üzüntüde ülkeyle el ele yürümesinden, siyasallaşmasından ve meclise girmesinden neden bu kadar korkuyorsunuz? Bölge halkının artık ben de söz sahibiyim demesinden, neden bu kadar gocunuyorsunuz? Yoksa artık o bölgeyi ve insanını istediğiniz gibi yönetemiyeceğinizden mi korkmaktasınız!? Yoksa artık Türkiye Cumhuriyeti olarak ikinci bir PKK kurmakta, yönlendirmekte, o bölgeyi terörize edip geri bırakmakta ve istediğiniz biçimi vermekte.. Güçlük mü, çekeceksiniz!! Açık konuşun da bilelim!!
  • Şükrü Timur
    Güler misin, Kahkaha mı Atarsın!? Şükrü Timur - 8 Haziran 2015 Akdoğan, yapılacak olan filmin "figüranları" da sen, Davutoğlu ve Erdoğan olur!! Şimdi gülsek, biz de "paralel" seyirci mi oluruz? Ha ha ha..

:

:

:

:

"Yalçın Akdoğan HDP’ye öfke kustu" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete