​Davutoğlu protestoyla karşılandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresine katılmak üzere geldiği Sivas'ta protestoyla karşılandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin il kongresi için geldiği Sivas’ta, yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamayan Sivas Demir Çelik Fabrikası emekçileri tarafından protesto edildi.

İstanbul’dan ‘Ana’ uçağı ile Sivas’a gelen Başbakan Davutoğlu’nu, Nuri Demirağ Havaalanı’nda Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Alim Barut ve Belediye Başkanı AKP’li Sami Aydın ile diğer il protokol üyeleri karşıladı.

Davutoğlu’na Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik etti.

EZAN 7 DAKİKA GEÇ OKUNDU!

Başbakan Davutoğlu ve yanındakiler cuma namazını kılmak için havaalanından tarihi Ulu Cami’ye geçti ve onlar beklendiği için ezan normal saatinden 7 dakika geç okundu.

Başbakan Davutoğlu ve bakanların cuma namazı kıldığı caminin çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Camiye gelenler kapılarda oluşturulan arama noktalarında sıkı bir aramadan geçirildikten sonra içeriye alındı. Basın mensupları ise cami bahçesine alınmadı. Davutoğlu, namaz sonrasında tarihi Meydan Cami bahçesindeki Şems-i Sivasi Türbesi’ni ziyaret etti.

EMEKÇİLERDEN PROTESTO

Otobüsten halkı selamlayarak Sivas Valiliğine geçen Davutoğlu yolda, yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamayan Sivas Demir Çelik Fabrikası işçileri tarafından protesto edildi.
  • Nafiz Tacan
    Eski Turizm bakani Elena Udrea Nafiz Tacan - 13 Şubat 2015 Eski Turizm bakani da su anda 30 gun luk goz altinda rusvet ve devlet imkanlarini bir boks macinda uygunsuz kullandigi icin...

:

:

:

:

"​Davutoğlu protestoyla karşılandı" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ