Davutoğlu, gazete basıp, tehdit eden Boynukalın’a ‘şükran sundu’

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hürriyet binasına yönelik taşlı sopalı saldırıda yer alan, sonrasında da gazeteciler Sedat Ergin ve Ahmet Hakan için “Bunlar hiç dayak yememiş” dediği ortaya çıkan eski vekil Abdurrahim Boynukalın’a ‘şükranlarını sundu.’
Davutoğlu daha önce de, Boynukalın’ın Hakan ve Ergin’e yönelik sözleri için, “Dost meclisinde söylenmiş, kasıt yok” demiş, bir etkinlik de gençlere Boynukalın’la birlikte nasihatler vermişti. Son olarak Boynukalın, gençlik ve spor bakan yardımcılığına atanmıştı.

AKP Gençlik Kolları Kongresi’nde konuşan Davutoğlu, kongrede görevi bırakacak Boynukalın’ı bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı överek, “Abdurrahim Boynukalın’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BOYNUKALIN'DAN GAZETECİLERE: BUNLAR DAYAK YEMEMİŞLER HİÇ

Boynukalın, Hürriyet binasına yönelik 6 Eylül’deki taşlı sopalı saldırıya öncülük etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ithafen de, “1 Kasım’da sonuç ne olursa olsun seni başkan yaptıracağız” demişti.

Hürriyet’e saldırıyı, “Dokunulmazlığı kaldırdık. Bu dokunulmazlığı kaldırmamızda teşkilatlarımızdaki enerjiyi arkamızda hissetmemiz rol oynamıştır” diye savunan Boynukalın’ın Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ve Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’e yönelik de, “Bunlar dayak yememişler hiç” dediği görüntüler ortaya çıkmıştı.

Hürriyet’e saldırı dosyasında şüpheli olarak ifade veren Boynukalın, “Gidiş nedenim demokratik hakkım olan sözlü protestoyu gerçekleştirmekti” diye kendisini savunmuştu.

Kaynak: diken.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Davutoğlu, gazete basıp, tehdit eden Boynukalın’a ‘şükran sundu’" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete