Bakan Avcı'dan seçmene tepki!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, genel seçimin ilk sonuçlarını değerlendirirken "Türkiye genelinde ve özellikle de Eskişehir'de doğrusu sonuçların beklediğimizin altında olduğunu söyleyebilirim" dedi.
AKP Eskişehir İl Başkanlığında sandıklardan gelen sonuçları takip eden Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sonuçların hayırlı olmasını" diledi.

Bakan Avcı, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye genelinde ve özellikle de Eskişehir'de doğrusu sonuçların beklediğimizin altında olduğunu söyleyebilirim. Eskişehir'de yapılan hizmetlerin karşılığı bu oylar olmamalıydı ama seçmenin, vatandaşın takdiridir. Hayırlısı olsun, hayırlı olsun. Millet için memleket için inşallah hayırlı olsun. Eskişehir'de 3. milletvekilliği CHP ile bizim aramızda gidip geliyor gördüğüm kadarıyla. Bütün oylar sayıldıktan sonra netice belli olur ama beklentimiz bunun üzerindeydi."
  • burhankoç
    yanlış kişi burhankoç - 8 Haziran 2015 M.E bakanı bunu söylemese bari. eğitim sistemi tarihin en dip dönemini yaşarken. okul yapmak veya akıllı tahta ile (ki bunlarda yarım yamalak) sorunlar çözülmez. cahil cühela bir gençlik yetişiyor.

:

:

:

:

"Bakan Avcı'dan seçmene tepki!" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete