AKP'li başkan yardımcısından skandal Kamer Genç paylaşımı

AKP'li Uçak, Kamer Genç'in vefat haberini "Allah düşmanları tek tek gidiyor" yorumuyla paylaştı.
CHP eski milletvekili Kamer Genç'in vefatının ardından, bu büyük kaybın haberini sosyal medyada "Allah düşmanları tek tek gidiyor, haydi bakalım gerçeklerle yüzleştiniz işte" sözleriyle duyuran Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı AKP'li Suphi Uçak'a CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan'dan sert bir kınama geldi.

CHP'li Mahir Taştan yaptığı açıklamada Beykoz Belediye Başkanı AKP'li Yücel Çelikbilek'e çağrıda bulunarak şunları söyledi:

"İnsani ve kültürel değerlerimizin tümüne hakaret olarak nitelendirdiğimiz, bir ölümün ardından dile getirilmiş bu sapkın ifadelerin topluma örnek olması beklenen bir belediye başkan yardımcısına ait olması kaygı vericidir. 

Milyonların sevgi ve saygısını kazanmış merhum Kamer Genç'in, hatırasına yapılan bu büyük saygısızlık karşısında AKP gibi manevi değerlere sahip çıktığı iddiasında olan bir partiden Belediye Başkan'ı olmuş Sayın Yücel Çelikbilek'in gerekeni yaparak kamuoyu vicdanını rahatlatmasını bekliyoruz. 

Aksi takdirde tüm manevi değerlere sahip çıkma iddialarına karşın, takdiri ilahi karşısında nasıl bir tutum içinde olunması gerektiğini bilmekten, insanlıktan ve tüm manevi değerlerden çok uzak olduklarını kamuoyuna göstermiş olacaklardır. Belediye baskan yardımcısının açıklamasını okurken hayret ve endişeye kapıldığımı söylemeden geçmeyeceğim. 

Ölüye bile saygı göstermeyen bu anlayış son derece tehlikelidir. Biz inanıyor ve biliyoruz ki İslam'da ölüye de diriye de saygı "Yaradılanı severiz Yaradandan ötürü" anlayışının bir gereğidir. Kamer Bey sağlında maaşını burs olarak çocuklara dağıtmış, sayısız hayır işlemiştir. Ben şimdi Başkan yardımcımıza soruyorum bırakın kendi maaşını, belediyenin kaynaklarını sunarken kişilerin partisine, aidiyetine bakmadan adil davranabilmiş midir?

Kamer Genç kadar hayır işlemiş midir? Maalesef Türkiye bu nefret ve ötekileştirme taktiğinden bıktı. Şahsım ve partim adına bütünleştiren, ölümde ve yaşamda ayrıştırmayan tam tersi birleştiren bir dil ve hayat icin elimizden geleni sonuna kadar yapacağız.  Başkan yardımcımız için de Allah ıslah etsin, doğruyu göstersin demekten başka söylenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum." 

AKP'li Suphi Uçak'ın Kamer Genç paylaşımının altına çok sayıda kişi de tepki gösterdi. 

İşte AKP'li Suphi Uçan'a gösterilen tepkilerden bazıları:



Kaynak: gercekgundem.com

    :

    :

    :

    :

    "AKP'li başkan yardımcısından skandal Kamer Genç paylaşımı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete