Nihat Doğan: Seda Sayan ile beraberken bütün mini eteklerini kestim

Kadınların mini etek giymesini doğru bulmadığını söyleyen Nihat Doğan, bir dönem ilişki yaşadığı Seda Sayan ile ilgili Günaydın'a çarpıcı bir açıklamada bulundu.
İşte Doğan'ın açıklamaları: 

"Bir felsefem var ve kahraman olmak istiyorum. Bunu başından beri söyledim. Hz. Ali'nin güzel bir sözü vardır; 'Ortadaki bir zulmü durduramıyorsanız, en azından onu duyurun' der. Ben de bu konuda çok çaba sarf ettim. Bu ülkede bir sürü din düşmanı, vatan haini ve milli irade düşmanı sanatçı var; hepsine tahammül ettiler de, bir Anadolu çocuğuna tahammül edemediler.

Yıllardır bedel ödüyorum; son 10 ayda 5 milyona yakın para kaybettim. Hepsi helal-i hoş olsun ama bakmakla yükümlü olduğum insanlar var, yanımda çalışanların maaşları var, hep cepten yedik yani... Attığı bir tweet, Türkiye'yi yerinden oynatacak kadar önemsenen bir adam; o önemsenmeyi medyadan değil, halkın kalbinden almıştır.

Zerre-i miskal kadar pişman değilim. 'Ben sokağa mini etekle çıkacağım' diyen birine; 'Bacım, sokağa mini etekle çıkarsan, dışarısı sapık dolu, seni taciz ederler' demişim. Bunda ne var? Bunu almışlar; tacizi, tecavüz yapmışlar, montajlamışlar ve rahmetli bir kızın üzerine yaftalamışlar. Yahu, rahmetli kız mini etek mi giyiyordu? O rahmetli kızla ilgili ilk tweet'i atan benim, 'İdam geri gelsin' dedim; yazdıklarım hâlâ duruyor.

Cümle yoruma açık bir durumda değil, gayet net ifade etmişim. 'Sokakta mini giyersen taciz ederler' diyorum.

Seda Sayan ile magazinsel bir birlikteliğim olmuştu. O zamanlar toplumsal meselelere karşı bu kadar duyarlı değildim ve en çok parayı o dönem kazandım. Sayan'la birliteyken mini eteklerini kesmiştim. Sayan'la birlikte olduğum zaman bütün mini eteklerini kesmiştim. Ben giydirmem kardeşim, giydiren giydirsin.

    :

    :

    :

    :

    "Nihat Doğan: Seda Sayan ile beraberken bütün mini eteklerini kestim" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete