Kırmızıgül: 'Uluslararası platformda adımı duyuracağım'

Adını yaptığı filmlerde gündemde tutan Mahsun Kırmızıgül" Müzikle devam etsem 100 milyon dolar kazanmıştım ama şimdi ayda 10 bin TL ile geçiniyorum" dedi.
Son filmi “Mucize” ile önceki filmlerinin gişe başarısını da geride bırakan Mahsun Kırmızıgül, sinema sektörüne girdikten sonra, ayda 10 bin lira kazanç elde ettiğini ifade etti.

Sinema alanındaki hedefinin uluslararası platformlar olduğunu belirten Kırmızıgül, "Sahnelere devam etseydim bugüne kadar yaklaşık 100 milyon dolar kazanmıştım. Ama şu an ayda 10 bin lirayla geçiniyorum" dedi.

Cenker Tezel'in Hürriyet'te yayımlanan Mahsun Kırmızıgül söyleşisi şöyle:

SİNEMA SEVDASI PARAYI UNUTTURDU

Eğer ses sanatçılığına devam etseydim, şu an sinemadan kazandığımın onlarca katını kazanır, iki şarkı söyleyerek büyük gelir elde edebilirdim. Ama sinema sevdam parayı arka plana atacak kadar büyük. Ayrıca insanların ilgi ve sevgisinden ne kadar iyi bir karar verdiğimi gittikçe daha iyi anlıyorum.

BANA ÖNYARGILI YAKLAŞTILAR


Sinema sektörüne “türkücü” kimliğimle girdiğim için bana çok ön yargılı davranıldı. Ama artık her şey ortada. Türkiye’de film çekmekle kalmak istemiyorum, yurt dışında da film çekecek ve uluslararası platformda adımı duyuracağım. Beni Türkiye sınırları dışında da izleyecekler.

MÜZİK CAMİASINDAKİ HERKES SAHTE

Evet, artık müziği bıraktım. Bu kararda camiadaki ikiyüzlülüğün de etkisi var. Uzun süre aralarında bulundum, hepsi sahte o insanların! Yüzüne gülüp arkandan iş çeviriyorlar. O sahteliklerinden bıktım.

100 MİLYON DOLAR KAZANABİLİRDİM

Sahnelere devam etseydim bugüne kadar yaklaşık 100 milyon dolar kazanmıştım. Ama şu an ayda 10 bin lirayla geçiniyorum. Kazandığımı şirketimdeki insanlarla paylaşıyorum.

Cenker Tezel'in Hürriyet'ye yayımlanan söyleşisi için tıklayınız..

    :

    :

    :

    :

    "Kırmızıgül: 'Uluslararası platformda adımı duyuracağım'" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ