Havuz, kaynağı olmayan fuatavni iddialarına devam ediyor

Star gazetesi, Twitter fenomeni Fuat Avni'nin Emre Uslu olduğunu iddia etti.
Gazete, Uslu'nun Emniyet'in şifresini kullandığını ve bazı Emniyet mensuplarına rüşvet verdiğini iddia etti.

UZUN SÜREDİR YAPILAN BİR ARAŞTIRMAY(MIŞ)

İstihbarat birimlerinin uzun süredir bu konu üzerinde araştırma yaptığını belirten gazete, "Nisan 2014’te yurt dışına kaçan Emre Uslu’nun, takibe takılmamak için emniyetteki paralel ve rüşvetçi polislerle direkt mesaj (DM) ile irtibat kurduğu kaydedildi. Operasyon bilgilerini sızdıran polislerin banka hesaplarına Pensilvanya’nın ödülü olarak 50 ila 100 bin dolar arasında para yatırdığı da tespit edildi." ifadelerini kullandı.

470 BİN DOLAR AKTARIL(MIŞ)

Görüşmelerde bir emniyet müdürüne ise 470 bin dolar rüşvet aktarıldığını iddia eden Star gazetesi, "Bilişim uzmanı istihbaratçılara takılan Fuatavni kullanıcısının kirli görüşmelerini Twitter’da direkt mesaj yolu ile yaptığı belirlenirken istihbarat uzmanları görüşmeleri tek tek incelemeye aldı. Sonuç olarak istihbarat birimleri bu kişinin eski emniyetçi Taraf yazarı Emre Uslu olduğunu belirledi." dedi.

YÜKLÜ MİKTARDA PARA VER(MİŞ)

Gazetenin yayınladığı DM mesajlarda, Emre Uslu’nun irtibat kurduğu polislere bilgi karşılığında yüklü miktarda para verdiği şeklinde konuşmaların olduğu görülüyor.

.TWEETLER AYNI CİHAZDAN(MIŞ)

Haberde ayrıca belirlenen kimlik numaralarına göre, Emre Uslu, ‘Fuat Avni’ ve ‘Fedakar Kişi’ olarak adlandırılan şahısların aynı cihazdan Twitter’a bağlandığı iddia edildi.

İşte o sözde yazışmlar ;
 

 

    :

    :

    :

    :

    "Havuz, kaynağı olmayan fuatavni iddialarına devam ediyor" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ