Günün Videosu

Akşam yazarı: Zarrab suçluysa cezasını çeksin

Zarrab'ın ABD'de tutuklanması olayı sonrası beklenen darbe girişimini Akşam Yazarı Murat Keltiklioğlu dillendirdi.
Kelkitlioğlu yazısında Zarrab'ın suçluysa cezasını çekmesi gerektiğini ve bunun umurunda olmadığını söylerken, tutuklamanın Erdoğan'sız Türkiye operasyonunun bir parçası olabileceğini iddia etti. 

Kelkitlioğlu'nun yazısı şöyle:

En son söyleyeceğimi baştan yazayım; Reza Zarrab’ın suçlu olup olmadığı umurumda bile değil, suçluysa cezasını çeksin. Ancak, ABD’de gerçekleştirilen Zarrab operasyonunda cevap bekleyen o kadar çok soru var ki!!!

Aradan daha 1 gün geçmesine rağmen Hürriyet, Zarrab’ın tutuklu fotoğrafını nasıl ele geçirdi? Obama’yı dahi takip etmeyen savcı, neden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Twitter'da takibe alıp, bıraktı? Haberin yayımlanmasının ardından Erdoğan düşmanları ‘tek bir ağız’ neden harekete geçti? Bu ve buna benzer soruları çoğaltmak mümkün. 

Zamanlama, gerek ABD’de gerekse Türkiye’de oluşturulmaya çalışılan algı hiç de normal değil. İran ambargosunu kıran birçok şirket ve isim olduğu halde ABD’nin Zarrab’a yaptığı operasyonun benzerinin olmamasından tutun da, olayı soruşturan savcının tavrına kadar birçok karanlık nokta var. 

Zamanlamadan bahsetmiştim. Bu operasyonla birlikte gerek dünyada gerekse Türkiye içinde dillendirilmeye başlayan ‘Erdoğan’sız Türkiye’ heveslilerinin açıklamalarına dikkat çekmek istiyorum! 

Gelin birlikte bakalım!

Zarrab operasyonunun zamanlamasına bakıyorum da, konunun hiç de masumane olmadığını düşünüyorum. Gezi kalkışmasıyla başlayan 17-25 Aralık sivil darbe girişimiyle tavan yapan ‘Erdoğan’sız Türkiye’ operasyonunun bir parçası olabilir mi?

    :

    :

    :

    :

    "Akşam yazarı: Zarrab suçluysa cezasını çeksin" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete