close

Yurdakul'un kızı: Kendi rızamla gittim

Galatasaray basketbol takımının eski oyuncusu Murat Yurdakul’un Ezine’de kaçırılan kızı Ege, bir barakada bulundu. 17 yaşındaki genç kız, “Kaçırılmadım, kendim gittim. Şikâyetçi değilim” dedi. Ancak baba Yurdakul, C.T.’den şikâyetçi oldu.
Çanakkale’nin Ezine İlçesi’ne bağlı Geyikli Beldesi, Dalyan Köyü Odunluk İskelesi yakınlarındaki yazlıklarının önünde kaybolan ve iki gün haber alınamayan 17 yaşındaki E.Y. ve kendisine platonik aşk beslediği söylenen 21 yaşındaki C.T., özel olarak oluşturulan Jandarma Timi tarafından Kazdağları’nda bulundu.

Galatasaray Basketbol takımının eski oyuncularından H. Y’nin kızı E.Y.’den 48 saat sonra iyi haber geldi.

"KAÇIRILMADIM KENDİ RIZAMLA GİTTİM"

İl Jandarma Komutanlığı ile Geyikli Jandarma Komutanlığı ekiplerinden oluşan özel bir tim kuruldu. Tüm istihbari bilgileri değerlendiren Jandarma Timi, çemberi daralttı. Önceki gece Kazdağlarının eteklerindeki Bayramiç’e bağlı Evciler Köyü yakınlarındaki bir tarlada naylondan yapılmış barakada E.Y. ve kendisini kaçırdığı ileri sürülen C.T.’yi buldu.

E.Y’.nin verdiği ifadesinde “Kaçırılmadım, kendim gittim” dediği belirtildi. Gözaltı işlemleri tamamlanan C.T. de adli kontrollü olarak serbest bırakıldı. (EDK)



    :

    :

    :

    :

    "Yurdakul'un kızı: Kendi rızamla gittim" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete