Yolsuzluk Komisyonu'nda Savcılar, 55 dosya daha gönderdi!

Yolsuzluk Komisyonu'nda Savcılar, 55 dosya daha gönderdi! Karşı Gazete'nin edindiği bilgiye göre 55 dosya da Bayraktar hakkında. Komisyon bugün toplanıyor o 55 dosya ne olduğu bugün ortaya çıkacak.
 Adı yolsuzluğa  karışan 4 eski bakan; Zafer Çağlayan, Muammer Güler, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar ile ilgili suçlamaları araştırmak için kurulan Meclis Soruşturma Komisyonu,nihayet toplanacak...

Üyelere dün gönderilen yazıda, Perşembe günü toplantı yapılacağı duyuruldu. 

6 AYDIR TOPLANAMIYORDU

Böylece, 5 Mayıs 2014'te  kurulan komisyon, 5 ayı geçen bir süre sonunda, ilk kez üyelerle toplanmış olacak. 

Toplantı çağrı metninde yer alan gündem maddeleri ise dikkat çekici.  İlk maddede,  iki aylık ek süre talebinin görüşülmesi, ikinci maddede ise  "İlgili mercilere yazılan yazılara gelen cevapların değerlendirmesi" başlıkları yer alıyor. O maddelerin ayrıntılarına ise Karşı Gazete ulaştı. 

ÜYELERDEN HABERSİZ YAZIŞMA YAPILMIŞ

Komisyon Başkanlığı'nın diğer üyelere haber vermeden yazışma yaptığı ve bazı kurumlardan bilgi/ belge istediği anlaşılıyor. Komisyona yeni gelen bilgi ve belgenin bir bölümü  ise Türkiye gündemini sarsacak cinsten!

BAYRAKTAR HAKKINDAKİ TEK DOSYAYA, 55 ADET DAHA EKLENMİŞ!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın dosyası, diğerlerinden ayrılmış ve tek dosya olarak kalmıştı. Ancak Savcılığın, Bayraktar hakkında 55 dosya daha gönderdiği iddia ediliyor. 

Böylece Bayraktar hakkındaki dosya sayısı, 1’den; 56'ya yükselmiş olacak. O dosyalardaki suçlamaların ve belgelerin içeriği ise komisyon çalışmaları sonucunda ortaya çıkacak.

Burcu Oral Evren | KARŞI GAZETE




    :

    :

    :

    :

    "Yolsuzluk Komisyonu'nda Savcılar, 55 dosya daha gönderdi!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete