Yeni Akit yazarı Dede: Bank Asya’nın başına Süleyman Aslan geçsin

Havuz Medyası'ndan Yeni Akit yazarı Ersoy Dede TMSF tarafından yönetimi alınan Bank Asya’nın başına 4.5 milyon doları evindeki ayakkabı kutularında saklayan Halkbank’ın eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın geçmesisi istedi.
Yeni Akit yazarı ve Kanal 24’ün ana haber programı sunucusu Ersoy Dede, 4.5 milyon doları evindeki ayakkabı kutularında saklaması gibi icraatlarıyla kamuoyunun hafızasında yer edinen Halkbank’ın eski Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın TMSF tarafından yönetimi alınan Bank Asya’nın başına geçmesini tavsiye etti.

"ONDAN İYİ KİM YAPACAK?"

Yandaşlığı sayesinde Erdoğan’ın dış seyahatlerinin müdavimlerinden bir haline gelen Dede, dün gece Twitter üzerinden “Bank Asya'nın başına Süleyman Aslan getirilmeli. 25 yıllık banka idareciliği kariyeri var. Ondan iyi kim yapacak?” şeklinde bir mesaj paylaştı.

UZUN SÜREDİR KOLTUK BEKLİYORDU

Hükümet, tasfiye sonrası atadığı savcıların müdahalesiyle 17 Aralık yolsuzluk soruşturması kapsamında serbest kalan Aslan’a uzun süredir yeni bir koltuk arıyordu.

Aslan’ı Ziraat Bankası yönetim kuruluna sokma teşebbüsü kısa kesilirken, eski genel müdür bir süredir hırsızlıklarla bezenmiş "şanlı" kariyerini sürdürmek için sessizce yeni bir mecra beklemeye çekilmişti.

Dede’ye göre Aslan’ın kısmetinde “tamamen matematiksel” duygularla el konulan Bank Asya olabilir.

Kaynak BirGün gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "Yeni Akit yazarı Dede: Bank Asya’nın başına Süleyman Aslan geçsin" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ