Tuğgeneral'den Hasan Karakaya'ya taziye!

Genelkurmay’dan Akit’e taziye: Karakaya, dik duruşundan asla taviz vermemiştir.
Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü'nün, kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya için taziyelerini ilettiği ve "dik duruşundan asla taviz vermemiştir" dediği belirtildi.

Özkürkçü, Hasan Karakaya’nın oğlu Fatih Karakaya ile görüştü. Özkürkçü, Hasan Karakaya’nın "Türkiye’nin en önde gelen gazetecilerden" olduğunu belirterek, Yeni Akit'in haberine göre, “Haksızlığa karşı en zor zamanda konuşmasını bilmiş ve dik duruşundan asla taviz vermemiştir” dedi.


Haberde Özkürkçü'nün, Karakaya'nın ölümüyle birlikte "Türk gazeteciliği açısından yeri doldurulamayacak bir boşluğun oluşacağını" söylediği; "başta ailesi olmak üzere, Akit camiasına, Türk Basınına ve okurlarına, Genelkurmay Başkanlığı adına başsağlığı dileklerini ilettiği" belirtildi.

Kaynak: gercekgundem.com
  • Hüseyin TAŞ
    BU AÇIKLAMA, ORDUNUN ORTAK GÖRÜŞÜ MÜDÜR...? Hüseyin TAŞ - 3 Ocak 2016 **Soruyoruz şimdi; Genel Kurmay'ın bu açıklamasına, ordunun diğer kuvvet komutanları da, aynen katılıyor mu...?

:

:

:

:

"Tuğgeneral'den Hasan Karakaya'ya taziye!" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete