Süre bitti görüşmeler başladı

Savcısı Mehmet Selim Kiraz Çağlayan Adliyesi'ndeki odasında terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından verilen süre doldu.
Berkin Elvan soruşturması Savcısı Mehmet Selim Kiraz Çağlayan Adliyesi'ndeki odasında terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından rehin alındı. Güvenlik güçleri kapıyı zorlayınca içeridekiler 2 el silah ateş etti. Özel Harekat operasyon hazırlığı yapıyor. 



Terör örgütü saat 15.36'ya kadar 5 talep için süre verdi. 

Teröristlerin verdiği sürenin sonuna yaklaşılırken İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'ın adliyeye girdiği görüldü. DHKP-C'lilerin verdiği süre 15.36'da bitti. Görüşmelerin başladığı iddia ediliyor.

Teröristlerden birinin Ş.Y. olduğu iddia edildi. Bir diğer iddia ise DHKP-C üyelerinden birinin avukat olduğu yönünde.

İstanbul Cumhriyet Başsavcıvekili Vedat Yiğit, yaptığı açıklamada, "Onların bulunduğu katta özel harekat polisleri bulunuyor. Onlarla (rehin alan kişiler) görüşmeler var. Onların istediği bir kişi üzerinden görüşmeler yapılıyor" dedi.

ÜMİT KOCASAKAL ADLİYEYE GELDİ
 
İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'ın adliyeye girdiği görüldü. Kocasakal'ın gelmesiyle görüşmelerin başladığı da iddia edildi.

Bu arada, Berkin Elvan'ın ailesinin Twitter hesabından, baba Sami  Elvan adına, "Kimsenin burnunun dahi kanamasını istemiyorum. Sadece adalet  istedim bugüne kadar ve sadece adil bir yargılama istiyorum" mesajı paylaşıldı. Adliye kreşinde çocuğu bulunan bir kişinin ise fenalık geçirdiği iddia edildi.
 
-15:36 Terör örgütü üyelerinin verdiği süre 15.36'da doldu.
 
-15: 30 Adliye önünde gazetecilerin bulunduğu tarafta "15'inde bir Fidan Berkin Elvan ve Berkin Elvan ölümsüzdür" sloganı atan bir kişi gözaltına alındı.
 

    :

    :

    :

    :

    "Süre bitti görüşmeler başladı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ