Sümeyye Erdoğan için Saray’a at pisti!

TMMOB Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Kaçaksaray’ın içine, Sümeyye Erdoğan’ın ata binmesi için parkur yapılacağını öne sürdü.
Candan yaptığı açıklamada Kaçaksaray’ın toplantı odasında yer alan 34 koltuk ve iki masanın fiyatının da 1 milyon 200 bin lira olduğunu iddia etti ve koltukların Papa’nın ziyareti sırasında açığa çıktığını belirterek, “Fotoğraflardan koltukları analiz edip, bu koltukları satan Gioergetti isimli firmaya yazı ile başvurduk.

Fiyat teklifi istedik ama yanıt gelmedi. Bizim tespitlerimize göre ’’ koltuklar ile masaların fiyatı 1 milyon 200 bin lira dedi ve şunları söyledi:

‘’ Bu koltukların iki tanesinin fiyatı bir devlet memurunun emekli ikramiyesi. Özel dizayn koltuklarda Papa’nın ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oturduğu diğerlerinden daha yüksek ve büyük… Türkiye’nin en büyük şirketlerinde dahi bu kadar pahalı koltukların kullanıldığını düşünmüyoruz”

SÜMEYYE’YE PARKUR

TMMOB Kaçaksarayın yanında bulunan Türk traktör fabrikasının da boşaltılarak saraya verileceğini iddia etti. Candan, saray çevresindeki DSİ binası ve Atlı Spor Kulübünün de saraya katılma ihtimalinin konuşulduğunu belirterek, “Bu iddiaların hiç biri sürpriz değil. Kaçak sarayın içine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızının at bineceği alan yapılacağı bile söyleniyor” dedi.

Kaynak: Yavuz Alatan / SÖZCÜ

    :

    :

    :

    :

    "Sümeyye Erdoğan için Saray’a at pisti!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ