Havuz'un hafızası sınıfta kaldı

Havuz gazetesi Takvim yine çok ilginç ve bir o kadar da gülünç bir habere imza attı.
KARŞIGAZETE

Seçim yarışı kızışmaya başladıkça partiler de propaganda yarışında bir öne geçmek için adımlarını daha hızlı atmaya başladı.

"40 YILLIK HATIRIMIZ KALSIN"

Ana muhalefet partisi CHP parti propagandası kapsamında "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin" sloganı ile vatandaşa kahve dağıttı.

TAKVİM'DEN KARALAMA KAMPANYASI

Takvim gazetesi bu haberi "CHP  kahve dağıtarak oy isteyecek"  başlığı ile duyurup CHP'yi eleştirdi ama AKP'nin kahve skandalını unuttu.

İŞTE O SKANDAL

AKP Ortaca Belediye Başkan Adayı Çetin Uslu da seçim çalışmaları kapsamında son kullanma tarihi geçmiş Türk Kahveleri dağıtmış, daha sonra da şu açıklamayı yapmıştı:

"Arkadaşlar, farkına varmadan yazın yapmış olduğumuz saha çalışmasında kullandığız kahveleri dağıtmışlar. Dolaştığımız bölgeden de partili arkadaşlarımıza uyarı gelince ilçe teşkilatında görevli arkadaşlar paketleri kontrol edip, imha etti. Geleneklerimiz gereği, gittiğimiz hiçbir eve seçim çalışması veya normal bir ziyaret de olsa eli boş gitmiyoruz. Çam sakızı, çoban armağanı sayılabilecek birkaç fincanlık kahve götürüyoruz. Yapılan yanlıştan dolayı da halkımızdan özür diliyoruz"

İşte AKP’nin dağıttığı o kahveler:



KARSIGAZETE.COM.TR


 

    :

    :

    :

    :

    "Havuz'un hafızası sınıfta kaldı" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ