20 liralık yardım parasına 'gemicik' isyanı

İsmail Küçükkaya'nın Giresun'dan gerçekleştirdiği programında 73 yaşındaki bir vatandaş sağlık yardımları için verilen 20 TL'lik zamma 'gemicik'i hatırlatarak tepki gösterdi.
Fox Tv'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya vatandaşın nabzını yakından tutmaya devam ediyor. Küçükkaya, Giresun'da canlı yayında 73 yaşındaki bir teyzeye mikrofon uzattı.

2 oğlu olan ve ikisinin de asgari ücretle çalıştığını söyleyen yaşlı kadın "bir ev almak için varımızı yokumuzu altınımızı ne varsa sattık" diyerek çektikleri sıkıntıyı dile getirdi.

6 AYDA 20 TL'YLE GEMİCİK ALSINLAR

Asgari ücretle geçinmekte zorlanan oğullarına yardımcı olmak için halden sağa sola atılan sebze meyveleri topladığını anlatan yaşlı kadın sağlık harcamaları için verilen rakama da isyan etti.
 

Eşi emekli olan ve onun emekli maaşıyla geçinmeye çalıştıklarını anlatan yaşlı kadın, 6 ayda bir sadece 20 TL sağlık yardımı verilmesine tepki gösterdi.

'GEMİCİK'LER ARTIYOR

Yaşlı kadın Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın sayısı her geçen gün artan gemiciklerine atıfta bulunarak "Hastanelere gidiyoruz paramızı kesiyor. 20 lira veriyor bize 6 ayda bir kere 20 lira. 20 lirayı o alsın da kendi cebine koysun. Gemicik alır o kendine oğlum, gemicik" diyerek tepki gösterdi..

Kaçak Saray'ın dudak uçuklatan maliyeti, elektirik faturası derken bir de Erdoğan'ın atları için hazırlanacak çiftlik vatandaşı isyan ettirdi.

İsrail'le iyi ilişkiler kurduğu ve gemi filosuna da sürekli yenilerini eklediğini bilinen Bilal Erdoğan vatandaşlar tarafından tepki görüyor. Emekli maaşıyla ya da asgari ücretiyle geçinmeye çalışan vatandaş 'gemicik'lere 73 yaşındaki teyze gibi isyan ediyor.

İşte 73 yaşındaki o vatandaşın sözleri;



KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "20 liralık yardım parasına 'gemicik' isyanı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ