Kaçak Saray'ın ampülü sönmüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir ziyaret için önceki gün Kuveyt'e gitti. Cumhurbaşkanı iki gün süresince Türkiye'de olmayacak. Ama Kaçak Saray'ın ışıkları hiç kapanmadı.
Erdoğan'ın talimatıyla yapılan ve milyarlarca lira dökülen Kaç-Ak Saray'da da, polisler dışında kimse kalmadı. Ancak ışıklar bu süre içinde de hiç sönmedi. 1150 odalı Kaçak Saray'ın tüm ışıkları sabaha kadar ışıl ışıl yandı. 

Erdoğan ve ailesinin kalacağı yavru sarayın yapımı ve Beştepe'deki cami inşaatına ilişkin çalışmalar, aydınlatma kuleleri yardımıyla geceleri de sürüyor.



700 BİN TL'LİK ELEKTRİK FATURASI

Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu eski üyesi Nevzat Çeltek, Saray'ın büyüklüğüne göre; aylık ortalama 700 bin TL'lik elektrik faturası gelebileceğini hesaplamıştı. Hesap şaştı, fatura ortalamanın da üstünde çıktı.

Gece gündüz ışıkları yanan saraya geçtiğimiz şubat ayında tam 1.140.567,76 TL'lik elektrik faturası geldi. Üstelik 1 ay önceki 106 bin TL'lik elektrik faturasının da ödenmediği ileri sürüldü. Vatandaşın cebinden çıkan saray masraflarının el yakması ve hiçbir tasarrufa gidilmemesi büyük tepkilere yol açıyor...

Kaynak: Yavuz Alatan / Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Kaçak Saray'ın ampülü sönmüyor" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ