Patent meselesine çok önem veriyorum diyen Erdoğan'a büyük şok!

5. Türk Patent Ödülleri töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan patent meselesine çok önem verdiğini söyledi ama rakamlar Erdoğan'ı yalanladı.
KARŞI GAZETE | HABER MERKEZİ

Erdoğan ödül töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl 5.'si verilen Türk Patent Ödülleri'ne layık görülen firma ve kurumları tebrik ederek, sorunlara çözümler üreten herkesi şükranla andığını ifade etti.

PATENT MESELESİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUM

Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunan, fikir ürün havuzunu zenginleştiren herkesin bu ülkeye ve millete en büyük hizmeti verdiğine inandığını ifade eden Erdoğan, bugüne kadarki 4 ödül töreninin hepsine katıldığını ve patent meselesine çok önem verdiğini belirtti.

EMİN ÇAPA'DAN ÇARPICI AYRINTI

CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa'nın sosyal medya üzerinden paylaşmış olduğu patent verileri ise Erdoğan'ın çok önem verdiği meselenin geldiği boyutu gözler önüne serdi. Çapa'nın paylaşmış olduğu verilerde Hindistan, İran gibi ülkelerin bile Türkiye'ye büyük fark attığı görüldü.


VERİLER SONRASI TROLLER HAREKETE GEÇTİ AMA...

Emin Çapa'nın paylaşımı sonrası AKP'nin paralı twitter uşakları ( troller ) harekete geçti. 

Bir Twitter kullanıcısı Çapa'nın paylaşımını 'Bunun nedeni, siz CB ne demiş diye vakit harcarken, Koreli arkadaşın enerjisini yeni bir buluşa ayırması olmasın?' şeklinde yorumladı.

EMİN ÇAPA'DAN SARAY'LI KAPAK

 Twiter kullanıcısına Emin Çapa'dan yerinde bir kapak geldi. Çapa o kullanıcıya 'Hindistan, 1000 odalı saraya 622 milyon $ harcamak yerine 74 milyon $'a Marsa araç yollamış olmasın sakın' şeklinde cevap verdi



karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Patent meselesine çok önem veriyorum diyen Erdoğan'a büyük şok!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete