Mehmet Şimşek, Obama'nın Erdoğan'a "Otoriter" dediği röportajı tweetledi

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ABD Başkanı Obama'nın Erdoğan'a "otoriter ve fiyasko" dediği röportajı önce tweetledi, sonra ise tweeti sildi.
ABD Başkanı Barack Obama, ABD'nin önde gelen dış politika dergilerinden Atlantic'e verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan için ağır ifadeler kullanmış, "otoriter ve beceriksiz"ithamlarında bulunmuştu.

'Obama Manifestosu' başlığı ile yayınlanan röportajdaki açıklamalar, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından da yalanlanlanmamıştı.

Obama'nın Erdoğan'a yönelik sözlerini yorumlamaktan kaçınan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner "Röportajın farkındayız. Çok geniş kapsamlı konuları içeren bir röportaj. Obama'nın ne dediği ya da demediği konularında konuşmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

 MEHMET ŞİMŞEK O RÖPORTAJI TWEETLEDİ

İşte Başkan Obama'nın Erdoğan için "otoriter ve fiyasko" dediği ve ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından da yalanlanmayan o röportaj, dün akşam Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek tarafından Tweetlendi.

Ancak daha sonra heralde içeriği konusunda uyarılan ya da Erdoğan'a yönelik ağır ifadeleri gören Mehmet Şimşek, attığı o tweeti sildi...

İşte Mehmet Şimşek'in attığı o tweet:

    :

    :

    :

    :

    "Mehmet Şimşek, Obama'nın Erdoğan'a "Otoriter" dediği röportajı tweetledi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete