Koza-İpek baskınının gerekçesini çürütecek açıklama!

Koza İpek Holding'e yapılan polis baskınının gerekçesi olarak gösterilen o iddiayla ilgili açıklama yapıldı.
Erdemir Grubu'ndan, bir vakfa para transferi yapıldığı haberleriyle ilgili, "Söz konusu vakfa şirketimizden hiçbir para transferi yapılmamıştır" denildi. Akbank da, "İşlemleriniz Bankacılık mevzuatına uygun olarak gerçekleştirilmiştir." açıklaması yaptı.

Erdemir Grubu'ndan, para transferi yapıldığı iddialarıyla ilgili, "Söz konusu vakfa şirketimizden hiçbir para transferi yapılmamıştır" açıklaması yapıldı.



Koza İpek Holding'e yapılan polis baskınına görekçe gösterilen "Ereğli Demir-Çelik'ten para transferi yapıldığı"na dair iddia fabrikanın resmi sitesinden yaptığı kamuoyu duyurusuyla resmen yalanladı.

İşte Erdemir Grubu'nun internet sitesinden yapılan o açıklama:

Kamuoyu Duyurusu

Basında çıkan Erdemir'den bir vakfa para transferi yapıldığına dair haberler üzerine bu açıklama yapılmaktadır.

Haberlerde adı geçen banka olan Akbank tarafından yapılan açıklamalara ilave olarak, bu konuyla ilgili tüm bilgilendirmeyi, Maliye Bakanlığı'nın ilgili kurumuna 'MASAK) yapmış bulunmaktayız.

Tekrar belirtmek isteriz ki, söz konusu vakfa şirketimizden hiçbir para transferi yapılmamıştır. Bahsi geçen para transferleri kendi iştirakimiz olan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İsdemir) şirketine yapılmış olup, bu işlemler ile ilgili grup içi kayıt ve belgeler Maliye Bakanlığı'nın ilgili kurumuna bildirilmiştir.

Saygılarımızla

    :

    :

    :

    :

    "Koza-İpek baskınının gerekçesini çürütecek açıklama!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete