Katili bıraktıkları yetmedi...

Dün akşam saatlerinde üç kişi tarafından silah gösterilerek, tehdit edilen, Ethemi’in küçük kardeşi İkrar Sarısülük: “artık tadını da dozunu da kaçırdılar” dedi.
AĞABEYİMİ İLK KEZ İÇKİ İÇERKEN GÖRDÜM

Batıkent’te evine giderken yolunun kesildiğini anlatan Sarısülük şu bilgileri verdi: “Dün Ethem’in katilinin serbest bırakılması nedeniyle zaten moralimiz bozuktu. Ağabeyim Mustafa Sarısülük’ü ilk defa bir kadeh içki içerken gördüm. Kendisi Mamak’ta oturuyor. Ondan ayrıldıktan sonra, ben annem ve ablalarımla birlikte yaşadığım Batıkent’teki evime doğru yola çıktım. Eve yaklaşırken, üç kişi yolumu kesti. Silahlıydılar. Biz daha önce de tehdit edildik. Ancak ilk kez bu kadar keskin oldu. Artık bu davanın peşini bırakın, sonunuz Ethem gibi olmasın” diye gözdağı verdiler” dedi.

İLLA SİZ DE ŞİDDETE BAŞVURUN DİYORLAR

Ethem’in küçük kardeşi İkrar Sarısülük, “Biz yasal yollardan hakkımızı ararken illa siz de şiddete başvurun diyorlar” sözleriyle devam etti. Tehdit edilen Sarısülük, “Peki polise gidip suç duyurusunda bulundunuz mu?” sorusuna da manidar bir cevap verdi:

“Bize bunları yapan polise nasıl gidelim. Daha önce evimize hırsız girdiği zaman da polise gitmemiştik. Güvenmediğimiz bir yerden nasıl medet umalım?”

Kaynak: Birgün / Erk Acarer

    :

    :

    :

    :

    "Katili bıraktıkları yetmedi..." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete