Kan ile ‘duş alan’ Sedat Peker’e ‘yılın iş adamı’ ödülü verilecek

'Bu suça ortak olmayacağız’ başlıklı bildiriyi imzalayan akademisyenleri “Kanınızda duş alacağız” diyerek tehdit eden yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Ergenekon sanığı Sedat Peker’e ‘yılın iş adamı’ ödülü verildi.
MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği’nin organize ettiği Türkiye Gençlik Ödülleri töreni yarın akşam Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Toplamda 44 dalda ödül verilecek organizasyonda, mafya liderliğiyle tanınan Peker’e ‘yılın iş adamı’ödülü verilirken, ‘yılın iş kadını’ ödülü de Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’ya layık görüldü.

YILIN CEO'SU ENSAR VAKFI DESTEKCİSİ

‘Yılın Ceo’suysa, son dönemde Ensar Vakfı’nın projelerine sponsorluk yaptığı için topa tutulan Turkcell’in CEO’su Kaan Terzioğlu oldu.

Peker, kendisine ait internet sitesi sedatpeker.com’da, “Sözde aydınlar çanlar ilk önce sizin için çalacak” başlıklı bir duyuru yayınlayarak, akademisyenleri “Tekrardan söylüyorum; OLUK OLUK KANLARINIZI AKITACAĞIZ VE AKAN KANLARINIZLA DUŞ ALACAĞIZ!!!” diye tehdit etmişti.

Peker’in bu ifadelerine yetkililerden en ufak bir tepki gelmemiş, günler sonra soruşturma açılabilmişti.

Kaynak: diken.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Kan ile ‘duş alan’ Sedat Peker’e ‘yılın iş adamı’ ödülü verilecek" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete