​Ensar Vakfı'ndaki cinsel istismar M.B'nin ilk skandalı değilmiş

Karaman'daki Ensar Vakfı ve KAİMDER'e bağlı evlerde gerçekleşen çocuklara yönelik cinsel istismar skandalında çocuklara cinsel istismarda bulunan M.B hakkında yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.
Karaman'da Ensar Vakfı'na bağlı evlerde çocuklara cinsel istismarda bulunan eğitmen hakkında yeni bir istismar iddiası daha ortaya çıktı.
 
Karaman'da çocuklara cinsel istismarda bulunduğu şikayeti üzerine öğretmen M.B. 4 Mart Cuma günü okula gelen polisler tarafından gözaltına alınmış, savcılıkta ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
 



M.B. HAKKINDA YENİ BİR CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI
 
Ensar Vakfı'nda gerçekleşen cinsel istismarlardan dolayı tutuklanan M.B'nin daha önce de Konya Ereğli’deki Yörükoğlu camii yanındaki vakıf misafirhanesinde 3 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.
 

İLİŞKİMİZ YOK DEDİLER EV ADRESİ KAİMDER ÇIKTI 
 
Ensar Vakfı ve KAİMDER'e bağlı evlerde çocuklara cinsel istismarda bulunan M.B'nin tutuklanmasının ardından vakıf yöneticileri, M.B'nin Ensar ve KAİMDER'le hiçbir bağlantısının olmadığını iddia etmişti. 
 
Ancak M.B'nin Ensar Vakfı'nın programlarında vakfın yöneticileri tarafından sahnede alkışlandığı ortaya çıkmıştı. 
 

Ensar ve KAİMDER'in ilişkimiz yok dediği M.B'nin vakıfla yakın ilişkisini kanıtlayan bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Çocuklara cinsel istismarda bulununa M.B'nin kendi adına kayıtlı ev adresinin sistemde KAİMDER'in yurdu olduğu tespit edildi.

Kaynak: Mehmet Aydoğmuş / haberdar.com

    :

    :

    :

    :

    "​Ensar Vakfı'ndaki cinsel istismar M.B'nin ilk skandalı değilmiş" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete