Günün Videosu

Ankara'da Kılıçdaroğlu'na korsan afişli saldırı

Ankara’da tüm biboardlar bir gecede ‘Kadına dil uzatan seviyesizleri Kınıyoruz’ afişleri ile donatıldı.
Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu ile tartışması nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için ‘Seviyesi çukurda’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’yı korsan afişlerle donattı. Bir gecede tüm şehre asılan pankartlarda, korsan biçimde “Kadın Platformu” imzası yer aldı. Afişler belediyeye ait bilboardlarda da yer aldı.

Afişlerde, ‘Kadına dil uzatan seviyesizleri Kınıyoruz’ ifadeleri yer aldı. Afişte Kemal Kılıçdaroğlu’nun isim ve soyadının baş harflerine gönderme yapılarak, “Kadına” ve “Kınıyoruz” kelimelerinin ilk harfleri olan K’ler, kırmızıyla yazıldı.

Kılıçdaroğlu, Ensar Vakfı’ndaki tecavüz iddialarıyla ilgili ‘Bir seferden bir şey olmaz’ diyen Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu’na “Aileden sorumlu bakan zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor” demişti. Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren Gökçek ise, “Bir parti genel başkanının bu üslubunun seviyesi için ancak ‘çukur’ ifadesini kullanmak gerekir. Bu ahlak dışı ifadesini derhal geri almasını kendisine emrediyorum ve kadın dayanışma örgütlerini de Kılıçdaroğlu’na haddini bildirmeye çağırıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Deniz Ayhan - sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Ankara'da Kılıçdaroğlu'na korsan afişli saldırı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete