​Şehit cenazesinde gerginlik!

Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit olan polislerin cenazesi için Kocatepe camiinde düzenlenen tören, gergin anlara sahne oldu.
Patlamada şehit olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski koruma polisleri, Salih Taç, Erkan Başpehliven ve Özel Harekat Şube Müdürü Zafer Kurt için Kocetepe Camisinde cenaze namazı kılındı.

Namaz sonrası Özel Harekat Şube Müdürü Zafer Kurt’un tabutunun etrafını çeviren özel harekat polisleri tabutu taşıyacak polis kıtasına izin vermedi. Tartışmalar ve gerginlik sonrası tabutu özel harekat polisleri taşıdı.

BAKANLAR KENARDA

Cenazeye katılan İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz cenazelerin önünde saf tutmak yerine musalla taşlarından uzak bir yerde kenarda cenaze namazı kıldı. Namaz sırasında şehit yakınlarının iki bakanın önüne geçmesi de dikkat çekti.

Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Zafer Kurt’un eşi aralarında 4 aylık bebeğinin de bulunduğu çocukları ile tabutun başına gelerek eşinin fotoğrafını okşaması ise yürekleri dağladı. Şehit aileleri, meslektaşları tarafından güçlükle teskin edildi.  Bu sırada gazetecilerin fotoğraf çekmesi de, polisler tarafından engellenmeye çalışıldı.

Kaynak :Sözcü Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "​Şehit cenazesinde gerginlik!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete