'Jöleli' başdanışman Yiğit Bulut, hangi ülkede yaşıyor?

Yiğit Bulut, Türkiye'nin sadece iş kazalarında Dünya'nın üçüncü, Avrupa'nın birinci ülkesi olduğunu unuttu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "jöleli" diye tabir edilen başdanışmanı Yiğt Bulut, Star'daki bugünkü köşesinde Erdoğan'ın dün katıldığı İş Güvenliği Konferansı'nda yaptığı konuşmaya atıf yaptı.

"Bir LİDER ülkesinde “emeğin hakkını tanımlayan” YENİ BİR PARADİGMA tanımlıyorsa, “emeğin hakkını” savunanların LİDER’in peşine düşmesi ve açtığı yoldan gitmesi gerekir..." diyen Bulut, yazısında Erdoğan'ın konuşmasında uzun bir alıntı yaparak şunları yazdı: 

"Sevgili dostlarım, bu cümleler dünya genelinde VAHŞİ KAPİTALİST YAPI’nın her yeri, her ülkeyi ESİR ALDIĞI DÖNEMDE tam anlamıyla YENİ BİR DEVRİM, YENİ BİR PARADİGMA tanımlaması...

LÜTFEN TEKRAR TEKRAR ÇOK DİKKATLİ OKUYALIM VE SORGULAYALIM...

Sonuç: Bu cümleler sonrası aklıma 1946-2003 arasında bu topraklardan 2,5 trilyon dolar faizi emen 5000 gerçek ve tüzel kişi geldi! Bu cümleler sonrası aklıma “emek” dendiği anda “hükümetler istifa etsin” diye gazetelere ilan veren tüsiad geldi!

Son söz: Bu ülkede kanımızı emen YERLEŞİK DÜZEN ve hizmet edenlere artık “verecek bir damlamız” bile YOK! YERLEŞİK DÜZEN için geri sayım çoktan başladı ve SON artık çok yakın. YAŞASIN EMEK ÜSTÜN, ANAYASASINI YAPMIŞ, ÜRETEN, GÜÇLÜ, BÜYÜK TÜRKİYE!"

    :

    :

    :

    :

    "'Jöleli' başdanışman Yiğit Bulut, hangi ülkede yaşıyor?" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete