İzmir'i alarma geçirdi! Polis ihbarı yapanın peşine düştü...

İzmir Emniyeti "bomba ihbarı yapılan" şüpheli aracı yakaladı. Ancak ihbarın 'uydurma' olduğu ortaya çıktı.
Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi İzmir’de de güvenlik önlemleri arttırıldı. Polis, bu tedbirler çerçevesinde İzmir’de ihbar üzerine şüpheli bir aracın peşine düştü. Cadde ortasında yapılan operasyon ile polis, şüpheli aracı ablukaya aldı. O anları Sözcü okurları görüntüledi 0549 807 27 99 numaralı Sözcü WhatsApp İhbar Hatı’na gönderdi.

EMNİYET ALARMDA!

Ankara ve İstanbul’da ardı ardına meydana gelen bombalı saldırıların ardından alarm durumuna geçen İzmir’de de onlarca şüpheli araç ve canlı bomba ihbarı yapıldı. Bu ihbarlardan sonuncusu ise İzmir’de bir aracın bomba yüklü olduğu yönündeydi. İhbarı değerlendiren polis şüpheli aracı takibe aldı ve operasyon başlattı.



Bombalı araç ihbarı üzerine alarma geçen İzmir polisi şüpheli aracı Konak’ta takibe başladı. Şüpheli araç  İnönü Caddesi’nde ablukaya alındı. Onlarca polis aracın etrafını sardı. O anlar Sözcü okurları tarafından kaydedildi.

İHBARI YAPAN KİŞİ ARANIYOR

Paniğe neden olan araçta herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Emniyet’e götürülen araç sürücüsü de daha sonra serbest bırakıldı. Polis, şimdi söz konusu araç için İzmir Hatay’dan ihbarı yapan kişiyi arıyor.

VALİ: SAKİN OLUN

İzmir Valisi Mustafa Toprak “İzmir’de bombalı araç yakalandı” haberlerinin ardından yaptığı açıklamada iddiaların doğru olmadığı vatandaşların bu tür haberlere itibar etmemesi gerektiğini söyledi.

KENTTE TERÖR KORKUSU SOKAKLARI BOŞALTTI

Öte yandan terör korkusu, İzmir’de de cadde ve sokakları boşalttı. Güneşli havaya rağmen AVM’lerde ziyaretçi sayısı yarı yarıya düşerken restoran ve kafelerde masalar boş kaldı. İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, terör nedeniyle tedirginliğin doğal olduğunu vurgulayarak, insanların dikkatli bir şekilde yaşam tarzını sürdürmeleri gerektiğini söyledi.

    :

    :

    :

    :

    "İzmir'i alarma geçirdi! Polis ihbarı yapanın peşine düştü..." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete