Şehit eşinden yürek burkan feryat...

Şehit Çakır, Ankara’dan son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.
Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin eve tuzakladıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Arif Çakır Ankara'dan son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit düşen Astsubay Çavuş Arif Çakır için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Şehit Astsubay Çavuş Çakır'ın babası Muhterem Çakır, annesi Nafize Çakır ve eşi Kübra Çakır ayakta durmakta güçlük çekerken taziyeleri kabul etti. Şehit Çakır'ın 3 yaşındaki oğlu Taha Burak Çadır, şehidin babasının Keçiören'de komşusu olduğu öğrenilen Albay Tamer Özdal'ın kucağında uyudu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, cami avlusundaki şehidin ailesine taziyede bulunduktan sonra Albay Özdal'ın kucağında uyuyan şehidin 3 yaşındaki oğlu Burak Çakır'ı öpmesi çevredekileri duygulandırdı.

Törene, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, AKP'li ve CHP'li Milletvekilleri, Kuvvet Komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİT EŞİ: "ARİFİM GÖREVİNİ TAMAMLADIN"

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Çakır'ın Türk bayrağına sarılı naaşı omuzlarda bir süre taşındıktan sonra top arabasına konuldu. Şehit Çakır'ın naaşı top arabasında götürülürken eşi Kübra Çakır, "Arifim görevini tamamladın. Bak her yer Türk bayrağı ile donatıldı" diye haykırdı. Şehidin annesi Nafize akır ise, ayakta durmakta güçlük çektiği için tekerlekli sandalyede oğlunu son yolculuğuna uğurlamak zorunda kaldı.

Şehit Astsubay Çavuş Arif Çakır, Cebeci Askeri Şehitliğinde toprağa verildi.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Şehit eşinden yürek burkan feryat..." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete