Erdoğan'ın diploması gündemden düşmüyor: #CBseçimiYenilensin

Erdoğan'ın diplomasının sahte olduğu iddiaları gündeme düştüğünden beri Türkiye'de sular durulmuyor. Sosyal medya şuan #CBseçimiYenilensin hashtag'i ile sallanıyor.
KARŞI GAZETE | HABER MERKEZİ

Türkiye Erdoğan'ın diplomasını sormaya devam ediyor.

Saray'ın sessiz kaldığı diploma konusu bugün #CBseçimiYenilensin hashtag'i ile sosyal medyada yerini aldı.

Kısa bir sürede zirveye çıkan hashtag'le paylaşım yapan yurttaşlar, Marmara üniversitesinin açıklamasını ti'ye alırken 'Erdoğan'ın diploması nerede' diye sordu.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ NE AÇIKLAMA YAPMIŞTI?

Üniversite sitesinden yaptığı açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımızın lisans düzeyinde ‘dört yıl' eğitim veren ‘Ticarî Bilimler Fakültesi'nden mezun olduğu sabittir” denildi. Açıklamada ayrıca, “31.03.2011 tarihinde “duplikata” talebinde bulunulması üzerine, kendilerine daha önce verilmiş olan diplomanın duplikatası, 01.04.2011 tarihinde düzenlenerek teslim edilmiştir” ifadesi yer aldı.

Marmara Üniversitesi’nden yapılan uzun açıklamada ‘duplikata’nın tarifi de bulunuyor. Dublikata, “diploma olarak kullanılmak üzere hak sahibinin çalınma, kayıp vb. nedenlerle talep ve beyanı üzerine ikinci ve son kez düzenlenen ve diploma yerine geçen resmî bir belgedir” şeklinde açıklandı.

İşte #CBseçimiYenilensin hashtag'i ile paylaşılan tweetlerden bazıları...







karsigazete.com.tr







    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan'ın diploması gündemden düşmüyor: #CBseçimiYenilensin" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete