Erdoğan'ın diploma korkusu: TRT'de öğrencilik hayatını anlattığı video kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2012 yılında Başbakanlık yaptığı dönemde, katıldığı bir programda ilk, orta ve lise dönemlerinden ayrıntı ile bahsederken, üniversite hayatını tek bir cümle ile geçiştiriyor.
Dönemin Başbakanı olarak TRT’de yayınlanan ‘Ben Öğrenciyken’ programına katılıp, öğrencilik hayatı ile ilgili açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocukluk ve gençlik yılları hakkında bilgiler verirken, üniversite hayatı ile ilgili tek cümle bilgi veriyor.

İLK-ORTA VE LİSE HAYATI DETAYLI; ÜNİVERSİTE İSE MUĞLAK!

Dönemin Başbakanı Erdoğan, TRT Okul televizyonunda yayımlanan ''Ben Öğrenciyken'' adlı programda, çocukluk ve gençlik yıllarıyla öğrenim hayatına yönelik bilgiler verirken, üniversite hayatına dair detay vermiyor. İlkokul yıllarında su ve simit sattığını, okulu yakın olmadığı için zor şartlarda gittiğini söylüyor. Üniversite hayatı ile ilgili sorulan soruya ise, İmam Hatip’i bitirdiğini, ondan dolayı üniversiteye giremediğini ve yeniden bir lise okuduğunu okuyarak, zaman kaybı yaşamamak için İktisadi Ticari Bilimler’e girdiğini söyledi. Çocukluk ve gençlik yıllarına dair detaylı bilgi veren Erdoğan’ın üniversite hayatına dair detay vermemesi ise dikkat çekici.

TWEET ATTI AMA VİDEO KALDIRILDI

2012’de dönemin Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilik hayatını anlattığı TRT’deki ‘Ben Öğrenciyken’ programını sosyal medya hesabından paylaştı. “Başbakanımız, TRT Okul televizyonunda yayımlanan ”Ben Öğrenciyken” adlı programda çocukluk ve eğitim hayatını anlattı” ifadesinin kullanıldığı paylaşımda yer alan video linki tıklandığında, videonun kaldırıldığı ortaya çıktı.




İŞTE YAYINDAN KALDIRILAN VE ERDOĞAN'IN ÜNİVERSİTE HAYATINA DEĞİNMEDİĞİ O VİDEO...



Kaynak: Haberdar

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan'ın diploma korkusu: TRT'de öğrencilik hayatını anlattığı video kaldırıldı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete