Günün Videosu

1 lira için işlenen cinayette yeni gelişme

1 liralık ücretini ödemediği tuvaletin işletmecisini başından vurarak öldürdüğü iddia edilen Selahattin İ. hakkında müebbet hapis isteniyor.
İstanbul Sarıyer'deki bir caminin tuvalet işletmecisini, 1 liralık tuvalet ücreti nedeniyle çıkan tartışma sonucu başından vurarak öldürdüğü iddia edilen Selahattin İ. hakkında müebbet hapisistemiyle dava açıldı.

Hazırlanan iddianameye göre olay günü tuvalete, yine aynı caminin kiracısı olan Şirvan Kebap Salonu'nun sahiplerinin akrabası Bayram A. geldi. 1 liralık tuvalet ücretini ödemeden çıkmak üzereyken Fırat Karavil, kendisine seslendi. Bunun üzerine Bayram A. Karavil'e, "Bozuk yok" dedi. Karavil ise "Senden almazsam ondan almazsam nasıl geçineceğim ben?" yanıtını verdi. Yaşanan tartışma sonucunda şahıs, 200 lira uzattı.

PARAYI BOZDURUNCA TEPKİ GÖSTERDİ

Karavil tam parayı bozmak üzereyken Bayram A., "Nasıl bir insansın sen, 1 lira için 200 lira mı bozulur" diyerek tepki gösterdi. Bayram A.'nın kayınbiraderleri ve aynı zamanda restoran sahibi olan Selahattin İ. ve Mustafa İ. kardeşler olay yerine geldi. Selahattin İ.'nin elinde bulunantabanca patladı ve Karavil başından vuruldu.

Genç adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Selahattin İ. ve Mustafa İ. gözaltına alındı. Mustafa İ. silahı kendisinin ateşlediğini iddia etti. Fakat yapılan kamera kaydında Selahattin İ.'nin ateşlediği belirlendi. Selahattin İ. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bayram A., tuvalet ücretini ödemediği için kendisine çıkışan Karavil'e önce 200 lira uzattı. Ardından "Bir lira için 200 lira mı bozulur" dedi. İddiaya göre olay yerine gelen Selahattin İ., Karavil'i başından vurdu.

Kaynak: birgun.net

    :

    :

    :

    :

    "1 lira için işlenen cinayette yeni gelişme" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete