Görmez: Melekler alemi de bu acıya ağlıyor

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Özgecan Aslan cinayeti için Twitter’da, “Artık devlet ve toplum olarak nerede, nasıl hata yapıldığının ve insan yetiştirme düzenimizin sıkı bir şekilde gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Profesör Doktor Mehmet Görmez, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için Twitter'da, “Özgecan'ın zalim ve gaddar bir kültür tarafından acımasızca yok edilmesi karşısında sadece biz kardeşlerinin değil melekler aleminin de bu acıya ağladığını düşünüyorum” mesajını paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanı şunları söyledi: 

“Bu insanlığını kaybetmiş habis ruhların nasıl bu kadar pervasız olabildiklerinin hemen her düzlemde müzakere edilmesi gerektiği açıktır.

"HİÇ BİR KADIN KARDEŞİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Artık devlet ve toplum olarak nerede nasıl hata yapıldığının ve insan yetiştirme düzenimizin sıkı bir şekilde gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Özgecan kardeşimize Cenabı Allah’tan rahmet, kederli ve acılı ailesine sabır ve başsağlığı dilerken bu meş'um kültürün tehditleri altında yaşayan hiçbir kadın kardeşimizi yalnız bırakmayacağımızı buradan duyurmak isterim.”

    :

    :

    :

    :

    "Görmez: Melekler alemi de bu acıya ağlıyor" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ