Furkan Vakfı liderinden şok Ensar Vakfı yorumu!

Furkan Vakfı lideri Alparslan Kuytul, Ensar Vakfı’ndaki tecavüz skandalına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Furkan Vakfı lideri Alparslan Kuytul, Ensar Vakfı’ndaki tecavüz skandalına ilişkin, “Peygamberimizin cemaatinde bile, sahabesinde zina eden, içki içen, hırsızlık eden var” ifadesini kullandı.



'HZ. MUHAMMED'İN CEMAATİNDE DE VARDI'

Malatya'da kendilerine konferans salonu verilmediği için AKP ile arası açılan Furkan Vakfı'nın lideri Alparslan Kuytul, Ensar Vakfı'ndaki tecavüz skandalı için "Her cemaatte vardır. Hz Muhammed'in cemaatinde de vardı" dedi.


Kuytul, "Devlette bu kadar terbiyesiz varsa cemaat de vakıf da devletin küçüğüdür yani bir cemaatte bir vakıfta bir tane iki tane terbiyesiz çıkar. Devlette bu kadar terbiyesiz varsa cemaatte de bir iki tane olur... Peygamberimizin cemaatinde bile, sahabesinde zina eden, içki içen, hırsızlık eden var. Eli kesilen var, recm edilen var. İnsandır bu zayıftır herkes bir değil. Bir iki tane insanın yapmış olduğu terbiyesizlikten dolayı cemaate vakfa ya da bir kuruluşa laf söylenemez yani. Ona bakarsanız Peygamberimizin cemaatinde de vardı bazı kimseler. Herkes Ebubekir Ömer miydi yani?" dedi.

Kaynak: gercekgundem.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Furkan Vakfı liderinden şok Ensar Vakfı yorumu!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete