Günün Videosu

Fuat Avni geri döndü!

Twitter jurnalcisi Fuat Avni, uzun süren sessizliğini geçtiğimiz günlerde bozmuştu. Fuat Avni bu sefer de bomba iddialarda bulundu.
Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘başkanlık’ sistemini takıntı haline getirdiğini öne sürdü. Fuat Avni ayrıca, Davutoğlu ve Erdoğan arasında da büyük sorunlar olduğunu iddia etti, başkanlık için en büyük engelin Başbakan Davutoğlu olduğunu öne sürdü.

Ak Saray ile Başbakanlık arasında bir ‘bilek güreşi’ yapıldığını söyleyen Fuat Avni, Davutoğlu taraftarları ve Erdoğan taraftarları olduğunu ve Erdoğan’ın bu durumdan aşırı derecede rahatsız olduğunu iddia etti.

İşte Fuat Avni’nin attığı o tweetler:

F…..’in başkanlık takıntısı paranoyakça bir hastalığa dönüştü. Devletin derinleri, bu zaafı yular yapıp F…..t’in boynuna geçirmişler. F….., başkanlık yolunda en büyük engel olarak, Davutoğlu’nu görüyor.  ‘Neden ağır davranıyor’ diye avanelerine bağırıp duruyor. İsrafsaray’da, Davutoğlu’nun lakabı, Davutoğlan. F…..’in avaneleri ‘Davutoğlan yukarı, Davutoğlan aşağı’ dillerine dolamışlar. Avaneler, Davutoğlu’na ‘Başkanlık konusunda elinden geleni yaparsan,F…..’ten sonra sen başkan olursun’ diye gaz verip duruyor. DavutoğluF…..’e güvenemiyor.
‘Yakınındaki herkesi harcadı, beni de harcar’ düşüncesini dillendiriyor. Bunu F…..’e rapor ettiler. F….., kendine her rapor iletildiğinde ‘En büyük hatam bunu partinin başına getirmek oldu’ diye dövünüyor. F….., Davutoğlu’nun her adımını takibe aldığı gibi aynı şeyi Davutoğlu’da ona karşı yapıyor.  İsrafsaray’da adamları var. F….., Davutoğlu’nun İsrafsaray’daki adamlarını bulmak için çalışma yaptı. Sonuç alamayınca herkese paranoyakça bir şüpheyle yaklaşıyor.

Kaynak: sozcu.com.tr
  • CESURKORKMAZ
    HIRSIZLARIN YÖNÜ CESURKORKMAZ - 28 Ocak 2016 MALEZYA BAŞBAKANI NECİP RAZAK IN ŞAHSİ BANKA HESABINA YATIRILAN '' 681 MİLYON DOLAR ''' GİZEMLİ PARA TÜRKİYEDEN KAÇIRILAN SIFIRLANAMAYAN PARA OLMA İHTİMALİNE NE DERSİNİZ DOSTLAR...BİRİLERİNİN PARALARI MALEZYAYA KAÇIRDIĞI SÖYLENİYORDU...HATTA KENDİSİNİN AİLESİ İLE SIĞINACI YER OLARAKDA MALEZYA NIN ADI GEÇİYORDU...

:

:

:

:

"Fuat Avni geri döndü!" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete