Eylemleri başlatan Liseliler Birliği Başkanı Çelik, Erdoğan ile görüşmek istiyor

Liselerdeki protestoları başlatan Türkiye Liseliler Birliği'nin Genel Başkanı Çelik, eylemler büyümeden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze görüşmek istediklerini söyledi.
TLB'nin, 'Liselerde Gericiliğe Geçit Vermeyeceğiz' başlığıyla başlattığı eylemlere 400'e yakın lise katıldı. TLB lideri Bora Çelik, KRT'de genç televizyoncu Çağlar Cilara'nın konuğu oldu.

"ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEK İSTERİZ"

Bu süreçte eylemler büyümeden Cumhurbaşkanı veya Milli Eğitim Bakanı ile görüşmek ister misiniz sorusuna yanıt veren Çelik, "Biz görüşmek isteriz niye gitmeyelim, Cumhurbaşkanı çağırsın gidelim" dedi. 

"ALTINDAN KALKAMAYACAKLARI BİR İŞE GİRİŞECEKLER"

Çelik, liselilerin taleplerinin yerine gelmemesi durumunda iktidarın altından kalkamayacağı bir işe girişmiş olacağını söyledi ve uyardı:

"Onlara söyleyelim; liseliler ayağa kalktıysa 4+4+4 uygulamaları yüzünden kalkmıştır, liseliler ayağa kalktıysa sizlerin milli eğitimden Atatürkçü nesiller yetiştirme hedefini kaldırdığınız için kalkmıştır. Meslek liselerinin şartları zorken İmam Hatip Liseleri'ne bu kadar ödenek ayırmanız yüzünden ayağa kalkmıştır. Atadığınız müdürlerin liselilere yaptığı baskılar yüzünden ayağa kalkmıştır. Eğer siz bugün bu ayaklanmalar olmasın diyorsanız derhal bu politikaları terketmeniz gerekir, bunu yüzüne de söylemek isteriz. Bunu yapmazlarsa altından kalkamayacakları bir işe girişecekler."

    :

    :

    :

    :

    "Eylemleri başlatan Liseliler Birliği Başkanı Çelik, Erdoğan ile görüşmek istiyor" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete