Erdoğan Savcı Kiraz'ın taziye evinde miting yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'nde şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletin savcısını koruyamaması sonucunda terör eylemiyle şehit olan Savcı Mehmet Selim Kiraz'a taziye ziyaretinde bulundu.

Ancak taziye ziyareti diye başlayan olay bir anda AKP mitingine döndü. Başakşehir Belediyesi Erdoğan gelmeden önce telefonlara mesaj geçti ve Erdoğan'ın geleceğini duyurdu. Böylelikle kalabalık sağlanmış oldu.

Taziye evine de ses sistemi kuruldu. Erdoğan bu ses sistemini kullanarak taziye evinde AKP'lielere mini miting yaptı. Cenaze evinde AKP'lile slogan attı alkış tuttu.



Erdoğan taziye evinde AKP'lilere yaptığı mini mitingde şu ifadeleri kullandı;

"Ülkenin huzuruna, refahına kast edenler bu ülkede inşallah arzu ettikleri o tabloyu bulamayacaklar, ben buna inanıyorum. Bizim buna fırsat vermememiz lazım. Demek ki daha farklı tedbirler almamız lazım.

Kaderin üzerinde bir kader vardır dememiz ve sabretmemiz lazım. Şunu bilmenizi istiyorum, bugün buradaki tablo, arkasından Vatan Caddesi'ndeki tablo, bizlere bir şeyler noktasında tabii ki çok daha hassas olmamızı gerektiriyor.

Onun için de 'Efendim bunlar cübbeli, cübbeli aranmaz'... 'Bal gibi de aranır' diyeceğiz ve tedbirlerini alacağız"

Kaynak: haberdar.com

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan Savcı Kiraz'ın taziye evinde miting yaptı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ